fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Renault Master Z.E. electric lease vanaf €1029,-

Renault Master Z.E. leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben je wel toe aan een nieuwe bedrijfswagen? Voldoet jouw huidige bedrijfswagen niet meer helemaal? Of is jouw huidige bedrijfswagen wellicht toe aan de sloop? Dan is het niet voor de hand liggend om wederom voor een bedrijfswagen met een verbrandingsmotor te kiezen. Je kunt er uiteraard wel voor kiezen, maar met het oog op het milieu is dat niet de meest verstandige aankoop. Nee, je kunt er veel beter voor kiezen om een elektrische bedrijfswagen te leasen. Of beter gezegd; om de Renault Master Z.E. te leasen.

Deze elektrische bedrijfswagen van het merk Renault is namelijk om meerdere zeer interessant te noemen. Onder meer voor grote bedrijven, voor ondernemers én voor zzp’ers brengt dit model zwaarwegende voordelen met zich mee. Voordelen waar je als ondernemer zijnde optimaal van kunt genieten én waarom het leasen van de Renault Master Z.E. al vrij populair is. Deze elektrische bedrijfswagen is eigenlijk hét voorbeeld van de huidige automotive industrie; de focus ligt op de elektrische auto’s, maar daarbij moet de focus ook blijven liggen op de kwaliteit. Zoals we van Renault gewend zijn, is de kwaliteit van de Renault Master Z.E. prima te noemen.

Renault Master Z.E. leasen; de voordelen

Zie jij het nu al zitten om een Renault Master Z.E. te leasen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Deze elektrische bedrijfswagen brengt namelijk enkele zwaarwegende voordelen met zich mee. Voordelen waar je optimaal dagelijks van geniet; dit komt onder meer door het comfort van deze bedrijfswagen. Je voelt eigenlijk aan niks dat je in een elektrische auto rijdt, met uitzondering van het geluid. Je hoort namelijk geen geluid, terwijl je ook nog eens geniet van een forse actieradius. Dit betekent dat je de Renault Master Z.E. niet al te vaak op hoeft te laden. Wat wens je nog meer?

Ook is het voor alle ondernemers, zzp’ers en (grote) bedrijven prettig dat de leasekosten voor een Renault Master Z.E. vrij laag liggen. Je hoeft een vrij laag bedrag voor deze elektrische bedrijfswagen per maand te betalen, waardoor je veel geld weet te besparen. Dit is onder meer te danken aan de lage onderhoudskosten en het verdwijnen van de kosten voor de brandstof. Het enige wat je hoeft te doen, is de accu van de Renault Master Z.E. op te laden. Dat doe je echter met een laadpaal bij jouw thuis of bij jouw bedrijfspand, waardoor die kosten nihil zijn.

Ook de hoge restwaarde zorgt ervoor dat een Renault Master Z.E. leasen kostentechnisch zeer interessant is. Je hoeft al met al vrij weinig per maand te betalen, terwijl je jouw bedrijf ook nog weet te verduurzamen. Dit is niet alleen een prettige gedachte voor jezelf, maar je straalt daarmee ook heel wat uit naar jouw (potentiële) klanten. Je laat immers zien dat je begaan met het milieu bent, aangezien je in een elektrische bedrijfswagen rijdt. In de huidige maatschappij spreekt dat onwijs veel mensen/klanten aan. Al met al voldoende redenen om direct een Renault Master Z.E. te leasen!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.