fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Volkswagen e Crafter electric lease vanaf €998,-

Volkswagen e Crafter leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je behoefte aan een behoorlijk grote bedrijfswagen? Wil je daar zo min mogelijk voor betalen en ben je ook nog eens begaan met het milieu? Dan kan je eigenlijk maar één juiste keuze maken; een Volkswagen e-Crafter leasen. Deze elektrische bedrijfswagen brengt onwijs veel voordelen met zich mee, is zeer interessant voor grote bedrijven, is zeer interessant voor zzp’ers en heeft zijn meerwaarde reeds bewezen.

Door de jaren heen heeft Volkswagen zich bezig gehouden met het ontwikkelen van elektrische auto’s. De focus lag hierbij niet alleen op het ontwikkelen van elektrische personenauto’s, maar ook op het ontwikkelen van elektrische bedrijfswagens. Met name de e-Crafter Volkswagen is zeer interessant te noemen, aangezien dit model de behoefte van veel ondernemers/zzp’ers weet te vervullen.

Volkswagen e-Crafter leasen; de voordelen

Twijfel jij nog een beetje; wel of geen Volkswagen e-Crafter leasen? Aan de hand van de volgende voordelen wil je hoogstwaarschijnlijk direct deze elektrische bedrijfswagen van Volkswagen gaan leasen. Het is namelijk een feit dat deze bedrijfswagen op het financiële vlak onwijs veel voordelen met zich mee brengt.

Zo is het een feit dat de leaseprijs voor een elektrische Crafter relatief laag ligt. Dit komt enerzijds door de lage onderhoudskosten; een elektrische bedrijfswagen heeft namelijk een stuk minder onderdelen dan een bedrijfswagen met een verbrandingsmotor. Des te minder onderdelen, des te minder er kapot kan gaan. Dit zie je dan ook duidelijk in de onderhoudskosten behorende bij de leasetermijn.

Daarnaast is het ook een feit dat de restwaarde van deze elektrische bedrijfswagen zeer gunstig te noemen is. Het component ‘afschrijving’ is in elk leasetarief het belangrijkste component, maar dat component is bij een e-Crafter dus zeer interessant te noemen. Aangezien de restwaarde van een elektrische Crafter behoorlijk hoog is, is de maandelijkse afschrijving behoorlijk laag. Je geniet hierdoor van een nóg lager leasetarief.

Met het oog op de inhoud van jouw portemonnee is het dus zéér interessant om een Volkswagen e-Crafter te leasen. Je betaalt een niet al te hoge leaseprijs per maand, terwijl je wel van een super betrouwbare en prettige bedrijfswagen verzekerd bent. Bijkomend voordeel is dat de kosten perfect te budgetteren zijn; de hoogte van het leasetarief is immers elke maand hetzelfde.

Wil je met jouw bedrijf gaan verduurzamen? Verstandige keus! Het is namelijk een feit dat veel ondernemers en zzp’ers zich tegenwoordig met verduurzaming bezig houden. Als jij op dit vlak achterblijft, kan dit klanten gaan kosten. Sommige klanten stellen namelijk als ‘eis’ dat zij alleen nog maar samen werken met duurzame bedrijven. Door een Volkswagen e-Crafter te leasen, weet je één ding zeker; je bent onwijs duurzaam bezig.

Naar de buitenwereld toe weet je dus ook de juiste uitstraling te verkrijgen. Je weet hierdoor (potentiële) klanten tevreden te stellen én je weet een bijdrage te leveren aan het milieu. Met het oog op de toekomstige generaties is dat zéér wenselijk te noemen. Er zijn al met al dus voldoende redenen om direct een Volkswagen e-Crafter te leasen; voor zowel het milieu als voor de inhoud van de portemonnee!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.