fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Financial Lease bij AutoLeaseCentrale

Autoleasecentrale is de onafhankelijke lease intermediair van Nederland, echter vergelijken wij voor u bij verschillende partijen voor de beste deal. Hierdoor heb je altijd via Autoleasecentrale de beste deal die je kan krijgen op basis van een top leasetarief en voorwaarden. We hebben groot en voordelig leaseaanbod staat voor personenauto’s en bedrijfswagens, daarnaast is het bij ons heel makkelijk om een Financial lease aanvraag te doen. Het grootste voordeel van Financial lease is dat je direct economisch eigenaar bent van je leaseauto, waardoor je direct kunt profiteren van fiscale voordelen.

Bekijk onze Financial lease voorraad, mocht je auto er niet bijstaan? Geen probleem bel ons of vul een aanvraag in en wij nemen dan contact met je op voor de auto die je wilt leasen.

Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies van voor Financial lease:

Direct eigenaar van de auto
Investeren zonder verlies van liquiditeit
BTW direct terug te vorderen
Investerings- en renteaftrek

Voordelen Financial Lease

U kiest zelf uw (bedrijfs-)auto in combinatie met de gebruiksperiode en de afschrijving die hier het beste bij past. Hierdoor profiteert u van investeringsaftrek. Dit houdt in dat u GEEN belasting hoeft te betalen over een deel van het aanschafbedrag. Uw totale fiscale voordeel wordt bepaald door de totale investeringen die u in het desbetreffende boekjaar gedaan heeft.

Financial Lease en slottermijn

Financial Lease met slottermijn kenmerkt zich door een lagere maandelijkse leaseprijs, omdat het leasebedrag van uw bedrijfsauto niet volledig hoeft te worden afgebouwd binnen de contractperiode. Over de slottermijn wordt er gedurende de contractperiode alleen rente en geen aflossing betaald, echter levert dit aanzienlijk lagere maandlasten op voor u. Pas aan het einde van de contractperiode dient een eventuele vastgestelde slottermijn te worden voldaan. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met de opbrengst van uw auto die u inruilt of verkoopt. De slottermijn word vooraf bepaalt, mede hierdoor wordt er een reëel bedrag op basis van de restwaarde van de auto aan het einde van de contractperiode vastgesteld. Door de slottermijn lager vast te stellen dan de restwaarde van de auto zal dit u financiële ruimte opleveren aan het eind van de contractperiode. Hierdoor zou u dan vervolgens goed kunnen benutten bij de aanschaf van een nieuwe (bedrijfs)auto met Financial Lease.

Als de auto u nog steeds bevalt aan het einde van de contractperiode dan kunt u er ook voor kiezen om het slottermijn te voldoen of te herfinancieren.

Online Lease

Auto Lease Centrale streeft ernaar om op een efficiënte, transparante en doeltreffende wijze invulling te geven aan al uw mobiliteitswensen. Dit doen wij onder andere door u de mogelijkheid te bieden om een online lease offerte aan te vragen. U vraagt online een leaseofferte aan waarna wij u binnen 24 uur een online lease offerte doen toekomen.

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.