fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Ford Fiesta lease All-in vanaf €286,-

Ford Fiesta leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ford Fiesta lease

Het automerk Ford omschrijft hun eigen model de Fiesta op de volgende manier: het iconische model. Met het woordje ‘iconische’ blijkt direct wat het verleden van dit model is. In het verleden heeft dit model namelijk een belangrijke rol gespeeld voor het automerk Ford, terwijl het model op dit moment nog steeds zeer populair is.

Recent is Ford met wederom een nieuw model van de Fiesta op de markt gekomen. Ook dit model blinkt weer uit op het gebied van kwaliteit, comfort, design, mogelijkheden én rijeigenschappen. Qua afmetingen valt de Fiesta het beste te vergelijken met een Renault Clio, Volkswagen Golf en Opel Corsa. Al deze modellen zijn niet overdreven groot te noemen, maar bieden desalniettemin voldoende ruimte.

Daar is óók sprake van bij de Ford Fiesta. Dit model van Ford is in verschillende varianten verkrijgbaar, waardoor je altijd wel een geschikte Ford Fiesta kunt vinden. Wil je het liefste een Fiesta met een benzinemotor hebben? Of gaat jouw voorkeur uit naar een Fiesta met een dieselmotor? Of heb je mogelijk interesse in de Ford Fiesta hybride? De hybride is één van de nieuwste varianten van de Ford Fiesta en is veelbelovend te noemen.

Heb je een keuze gemaakt wat betreft de brandstofsoort? Dan ben je zeker nog niet klaar met kiezen bij de Ford Fiesta. Je kunt namelijk ook nog uit allerlei aandrijvingen en motorvarianten kiezen. Voordat je die keuze kunt maken, dien je eerst een keuze te maken tussen de uitrusting niveaus. Voor de Fiesta biedt Ford standaard de volgende uitrustingsniveaus aan: Trend, Connected, Titanium, ST-Line, Titanium X, ST-Line X, Active X, Vignale ST-3. Per uitrusting niveau vind je een divers aanbod van standaardopties, waarbij uiteraard wel duidelijke verschillen zichtbaar zijn. Die verschillen in de standaardopties zijn dan ook terug te vinden in het prijskaartje.

Nadat je ook het gewenste uitrusting niveau geselecteerd hebt, kun je direct van start gaan met het samenstellen van de auto. Daarbij kun je dus ook kiezen tussen de verschillende motorvarianten; als je echt sportief wilt rijden, kun je het beste voor de Ford Fiesta ST kiezen. De andere varianten zijn minder sportief, maar zijn wel een stuk zuiniger te noemen qua verbruik.

Al met al heeft Ford vrij veel te bieden met de Ford Fiesta. Zeker als je de Ford Fiesta zakelijk wilt leasen, biedt dit model méér dan voldoende mogelijkheden!

Ford Fiesta zakelijk leasen

Is het op zakelijk gebied de hoogste tijd geworden om een nieuwe auto aan te gaan schaffen? Dan heeft de Ford Fiesta wellicht al direct jouw interessante weten te vangen. Wij kunnen maar al te goed begrijpen als dat daadwerkelijk het geval is; de Ford Fiesta is een fraaie, relatief ruime en onwijs prettige auto. Met deze auto kun je moeiteloos alle ritjes naar jouw klanten afleggen, waarbij je van het nodige comfort geniet.

Maar, hoe kun je nou het beste een Ford Fiesta ‘aanschaffen’? Grofweg heb je hierbij keus tussen twee verschillende mogelijkheden: je kunt de Ford Fiesta zakelijk leasen of je kunt de Ford Fiesta zelf gaan kopen. Als je de Ford Fiesta zelf wilt gaan kopen, moet je relatief veel geld in één keer betalen. Daar heb je bij het zakelijk leasen van een Ford Fiesta géén last van. In dat geval kun je een hoop kosten besparen en kun je ook maandelijks perfect jouw uitgaven budgetteren.

Mede daarom willen wij je van harte aanraden om een Ford Fiesta zakelijk te leasen. Met het leasen van een Ford Fiesta profiteer je simpelweg van een kostenbesparing, van veel voordelen en van vrij veel gemak. Wat wens je nog meer?

Als je een Ford Fiesta zakelijk wilt leasen, moet je wel nog een belangrijke knoop doorhakken. Als je een auto gaat leasen, heb je namelijk de keus tussen twee leasevormen:

• Financial lease: bij deze leasevorm ben je de eigenaar van de auto. De auto staat dan ook op jouw balans en jij blijft ook ná afloop van het leasecontract eigenaar van deze auto.
• Operational lease: bij deze leasevorm is en blijft de auto van de leasemaatschappij. Na afloop van het leasecontract kun je eventueel de auto alsnog overkopen.

Wil je graag een leaseofferte op maat ontvangen? Schakel gratis onze leasespecialisten in voor het vinden van de beste Ford Fiesta lease deal. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.