fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

KIA Niro lease All-in vanaf €559,-

KIA Niro leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kia Niro lease

Langere tijd is Kia een relatief onbekend automerk in Europa geweest. Dit merk komt van origine uit Azië en wist daar wel al relatief snel een flinke naamsbekendheid op te bouwen. Die naamsbekendheid bleef langere tijd in Europa uit, maar enkele jaren geleden kwam daar een flinke verandering in.

Meerdere modellen van Kia werden namelijk steeds populairder in Europa én in ons land. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Kia Picanto, maar ook zeker voor de Kia Niro. De Kia Niro was in ons land namelijk een baanbrekende auto!

De Kia Niro weet namelijk de afmetingen van een SUV/Crossover te combineren met energiezuinig verbruik. Dat laatste is te danken aan het feit dat een Kia Niro een plug-in hybrid is. Door de jaren heen is er nog een extra variant aan de Kia Niro toegevoegd: een volledig elektrische Kia Niro.

Door de jaren heen is de Kia Niro in ons land vrij populair geworden. Dat komt met name door de lage uitstoot van de Kia Niro, waardoor deze auto vrij voordelig is. Dat merk je niet alleen in de aankoopprijs terug, maar ook in het verbruik van de auto. Doordat de Kia Niro een plug-in hybrid model (of volledig elektrisch model) is, heeft de auto bovendien een stuk minder draaiende onderdelen. De kans dat er iets aan de Kia Niro defect raakt, is daardoor ook weer een flink stuk kleiner!

Als je graag de Kia Niro wilt gaan leasen, kun je dus eerst een keuze maken tussen de brandstofsoort. Wil je voor de plug-in hybrid gaan of kies je toch voor de volledig elektrische variant? Als je voor de plug-in hybrid kiest, kun je uit de volgende modellen kiezen: Niro Comfortline, Niro DynamicLine, Niro DynamicPlusLine en de Niro Executive Line. De eerstgenoemde variant is de meest voordelige variant, terwijl de Niro Executive Line de meest prijzige variant is.

Opvallend is dat alle varianten dezelfde motorisering hebben: deze motorisering biedt 141 pk aan. Standaard heeft de Kia Niro sowieso al een automatische schakeling.

Als je ook een keuze voor uitrustingsniveau gemaakt hebt, kun je de Kia Niro volledig naar wens samenstellen. Zowel qua exterieur als qua interieur kun je onwijs veel keuzes gaan maken. Keuzes waarmee je de Kia Niro nóg meer jouw wens samen weet te stellen, waardoor je nóg meer van dit unieke model kunt gaan genieten.

Kia Niro zakelijk leasen

Ben je voor jouw werk op zoek naar een relatief grote auto? Wil je bijvoorbeeld ook met jouw gehele gezin met de leaseauto op vakantie willen gaan? Je komt dan al snel bij grote en niet al te energiezuinige auto’s uit. Gelukkig kwam Kia enkele jaren geleden met de Niro op de proppen. Dit unieke model weet de afmetingen van een Crossover te combineren met een plug-in hybride motorisering. Met dit model kun je dus moeiteloos met jouw gezin op vakantie, terwijl je met de auto ook nog duurzaamheid uit weet te stralen.

Heb je interesse om in een Kia Niro zakelijk te gaan raden? Dan moet je twee belangrijke keuzes gaan maken. De eerste keuze heeft betrekking op de manier waarop je de Kia Niro ‘aan gaat schaffen’. Je kunt de Kia Niro zelf gaan kopen, maar je kunt de Kia Niro ook zakelijk gaan leasen. Als je de Kia Niro zakelijk gaat leasen, geniet je al snel van meerdere voordelen:

• Je weet de kosten laag te houden
• Je hoeft niet direct met 30.000 á 40.000 euro op de proppen te komen
• Je kunt de kosten per maand perfect budgetteren; je betaalt immers één vast leasetarief per maand
• Je loopt geen risico met betrekking tot onderhoud en reparatie

Een Kia Niro zakelijk leasen; dat is dus altijd een goed idee. Maar, voor welke Kia Niro lease deal ga je dan? Om de beste keuze te kunnen maken, is het goed om te weten dat je uit twee leasevormen kunt kiezen:

• Financial lease: bij deze vorm van lease staat de Kia Niro op de balans van jouw bedrijf/werkgever. Nadat het leasecontract afgelopen is, is jouw onderneming ook de eigenaar van de auto.
• Operational lease: bij deze vorm van lease staat de Kia Niro op de balans van de leasemaatschappij. Nadat het leasecontract afgelopen is, blijft de auto eigendom van de leasemaatschappij.

Wil je de graag de beste Kia Niro lease deal ontvangen? Schakel dan direct onze leasespecialisten in via het aanvraagformulier!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen