fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Mercedes Benz A-Klasse lease All-in vanaf €537,-

Mercedes Benz A-Klasse leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mercedes A-Klasse lease

In 1997 kwam de Mercedes A-Klasse op een vervelende manier in het nieuws. Tijdens een veiligheidstest bleek namelijk dat de auto relatief snel kantelde en daardoor op zijn dak viel. Vanaf dat moment besloot Mercedes om dit model toch op een andere manier uit te gaan brengen. Mede vanwege de mislukte elandproef in 1997 kunnen we momenteel genieten van de prachtige, hippe en stoere Mercedes A-Klasse.

De Mercedes A-Klasse is in vrij veel varianten tegenwoordig verkrijgbaar. Zo kun je kiezen tussen verschillende brandstofsoorten, tussen verschillende transmissies, tussen verschillende uitrustingniveau’s en tussen verschillende samenstellingen van de auto. Al met al ben je hedendaags in staat om de Mercedes A-Klasse volledig naar wens samen te stellen.

Eén van de belangrijkste keuzes die je bij de Mercedes A-Klasse moet maken, heeft betrekking op de brandstofsoort. Sinds enige tijd kun je bij dit model van Mercedes namelijk ook kiezen voor een deels elektrische variant. Dat betreft een zogeheten plug-in hybride, waarmee je geniet van een elektromotor in combinatie met een verbrandingsmotor. Zit jij echter niet te wachten op het opladen van een auto? Dan kun je ook nog kiezen tussen allerlei dieselmotoren en benzinemotoren.

Daarbij kun je ook kiezen tussen allerlei soorten vermogens. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de A180, waarbij je een benzinemotor met 136 PK tot je beschikking krijgt. Je kunt echter ook kiezen voor de A250. Bij dat model krijg je een benzinemotor met maar liefst 224 pk tot je beschikking. Als je het helemaal sportief wilt hebben, kun je ook nog kiezen voor de Mercedes A35 AMG of de Mercedes A45 AMG.

Ongeacht voor welk model je kiest, geniet je van het nodige comfort. De Mercedes A-Klasse rijdt ontzettend comfortabel en heeft van origine redelijk wat opties standaard ingebouwd zitten. Het is echter mogelijk om zowel het interieur als het exterieur volledig naar wens aan te kleden. Zo kun je niet alleen uit een uitgebreid kleurenpalet kiezen, maar je kunt ook uit verschillende lijnen kiezen, uit verschillende pakketten en uit verschillende bekledingen.

Al met al is de Mercedes A-Klasse een veelbelovend model. Ook met dit model heeft Mercedes weer een comfortabele, fraaie en relatief kleine hatchback op de markt gebracht. Een hatchback die onwijs interessant is om te leasen; een Mercedes A-Klasse leasen is dan ook bij veel bedrijven mogelijk! Zet je wensen op een rijtje, stel de door jou gewenste Mercedes A-Klasse samen en vindt direct de beste Mercedes A-Klasse lease deal!

Mercedes A-Klasse zakelijk leasen

Ben je op zoek naar een nieuwe leaseauto? Is jouw huidige leasecontract bijna ten einde of mag je voor het eerst van jouw werkgever een nieuwe leaseauto uitkiezen? Of ben je mogelijk actief als zelfstandig ondernemer en op zoek naar een geschikte leaseauto? Indien je je in één van deze situaties bevindt, kun je bij Mercedes prima terecht voor het zakelijk leasen van een Mercedes A-Klasse.

Als je een Mercedes A-Klasse zakelijk wilt leasen, zijn er enkele belangrijke aandachtspunten. Zo is het advies om alle varianten goed met elkaar te vergelijken en jouw wensen op een rijtje te zetten. Uiteindelijk ben je alleen op die manier in staat om de Mercedes A-Klasse volledig naar wens samen te stellen.

Heb je uiteindelijk de perfecte Mercedes A-Klasse voor jezelf samengesteld? Dan moet je een belangrijke keuze gaan maken: ga je de Mercedes A-Klasse zakelijk leasen of ga je de Mercedes A-Klasse zakelijk kopen? Aan jou de keus, maar het zakelijk leasen van dit model brengt veel voordelen met zich mee.

Zo is het een absoluut voordeel dat je kosten kunt besparen. Dit komt niet alleen doordat je niet zelf het totaalbedrag voor de auto hoeft te betalen, maar óók omdat je alle kosten perfect kunt budgetteren. Je weet immers precies wat het maandtarief is, waarbij je geen rekening hoef te houden met onverwachte kosten. De componenten reparatie, onderhoud en afschrijving zijn immers al in het leasetarief opgenomen.

Wil je een Mercedes A-Klasse zakelijk leasen? Dan is het belangrijk om een keuze tussen de volgende leasevormen te maken:

• Financial lease: bij deze vorm van lease staat de Mercedes A-Klasse op de balans van jouw bedrijf/werkgever. Nadat het leasecontract afgelopen is, is jouw onderneming ook de eigenaar van de auto.
• Operational lease: bij deze vorm van lease staat de Mercedes A-Klasse op de balans van de leasemaatschappij. Nadat het leasecontract afgelopen is, blijft de auto eigenaar van de leasemaatschappij. Wel kun je de auto alsnog overnemen, indien gewenst.

Gratis een lease offerte op maat? Onze lease specialisten zorgen altijd voor de beste Mercedes A-Klasse lease deal. Vul direct het vrijblijvende offerte aanvraagformulier in!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.