fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Mercedes Benz CLA-Klasse lease All-in vanaf €469,-

Mercedes Benz CLA-Klasse leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mercedes CLA-Klasse leasen

Jarenlang had Mercedes een logische opbouw in haar modellengamma: A-Klasse, B-Klasse, C-Klasse, E-Klasse en S-Klasse. Door de jaren heen heeft Mercedes haar modellengamma echter flink uit weten te breiden, waarbij ook nieuwe typeaanduidingen gebruikt zijn. Zo is de Mercedes CLA-Klasse tot leven gekomen.

De Mercedes CLA-Klasse is eigenlijk het kleinere broertje van de Mercedes CLS-Klasse. De Mercedes CLS-Klasse is dan ook gebaseerd op de Mercedes E-Klasse, terwijl de Mercedes CLA-Klasse gebaseerd is op de Mercedes A-Klasse. Volg je het nog een beetje? Feit is hoe dan ook dat de Mercedes CLA-Klasse een zeer populair model geworden is in de afgelopen jaren.

Dat komt onder meer door de stijlvolle vormgeving, door het comfort en door alle mogelijkheden. Je kunt de Mercedes CLA-Klasse namelijk volledig naar wens samenstellen, waarbij je bijvoorbeeld ook voor exterieurdelen in bepaalde kleuren kunt kiezen. Dankzij dergelijke opties weet je de CLA-Klasse nóg stoerder en fraaier te maken.

Daarbij is het ook opvallend dat Mercedes meerdere soorten CLA-Klassen heeft ontwikkeld. Zo kun je kiezen voor de CLA Shooting Brake; dat is eigenlijk een stationwagen. Ook kun je kiezen voor de CLA Coupé; dat is, zoals de naam al doet vermoeden, een coupé. Eigenlijk is dit dan ook de eerste keuze die je moet gaan maken; wil je voor de stationwagen gaan of ga je toch voor de coupé? De stationwagen is een stuk ruimer, maar de coupe is een stuk stoerder. Aan jou de keus!

Heb je die keuze gemaakt? Dan is het zaak om na te gaan denken over de brandstofsoort en de motor. Je hebt in ieder geval ook op dit vlak onwijs veel keuze. Zo kun je voor een dieselvariant gaan, voor een benzinevariant gaan óf voor een plug-in hybrid variant gaan.

Daarbij heb je ook direct de keus uit meerdere soorten motoren. Je kunt voor een relatief krachtige motor met ruim 200 pk gaan, terwijl je ook voor de standaardmotor met 150 pk kunt gaan. Ga je daarbij voor een handgeschakelde transmissie of geniet een automatische transmissie toch jouw voorkeur? Ook deze keuze is weer afhankelijk van jouw wensen!

Tot slot kun je de Mercedes CLA-Klasse volledig naar wens samen gaan stellen. Gaat je voorkeur daarbij uit naar bijvoorbeeld een rode exterieurkleur in combinatie met een zwart interieur? Dat is zeker mogelijk; je kunt namelijk uit tal van exterieur- én interieurkleuren kiezen. Tot slot kun je ook nog de gewenste opties aan de Mercedes CLA-Klasse toevoegen!

Mercedes CLA-Klasse zakelijk leasen

Vind jij de Mercedes CLA-Klasse ook zo’n fraai model? Dan ben je zeker niet de enige. In de afgelopen jaren heeft Mercedes vrij veel auto’s van dit type verkocht, waarbij onder meer het comfort en het stoere design van dit model veel mensen aanspreekt. Geldt dat ook voor jou? Dan is het zéker interessant om de Mercedes CLA-Klasse zakelijk te leasen.

Zodra je zakelijk een nieuwe auto aan wilt schaffen, heb je daar grofweg twee mogelijkheden voor: je kunt de nieuwe auto kopen of je kunt de nieuwe auto leasen. Als je een nieuwe Mercedes CLA-Klasse wilt kopen, moet je met ruim 30.000 euro (of zelfs 40.000 euro) rekening houden. Kun of wil je dat bedrag niet in één keer betalen? Dan is het interessant om de Mercedes CLA-Klasse zakelijk te leasen.

Een Mercedes CLA-Klasse zakelijk leasen is overigens sowieso interessant. Door dit model zakelijk te leasen, weet je namelijk ook perfect de kosten te budgetteren. Je betaalt namelijk maandelijks een vast leasetarief, ondanks bijvoorbeeld de reparatie- en onderhoudskosten. Behalve het feit dat leasen een stuk voordeliger is, geniet je dus ook van meer gemak en duidelijkheid.

Wil je graag een Mercedes CLA-Klasse zakelijk leasen? Dan moet je alleen nog een keuze maken tussen de volgende leasevormen:

• Financial lease: bij deze leasevorm betaalt de leasemaatschappij in eerste instantie de auto, waarna jij vanaf de eerste dag van gebruik al eigenaar van de auto bent. De auto staat ook op jouw balans en blijft ook na afloop van het leasecontract eigendom van jouw.
• Operational lease: bij operational lease is de auto eigendom van de leasemaatschappij. De auto staat dan ook niet op jouw balans, maar je kunt de auto na afloop van het leasecontract wel overnemen. Dit kan ook tegen een vooraf bepaalde prijs, indien wenselijk.

Wil je gratis een lease offerte op maat? Onze lease specialisten zorgen altijd voor de beste Mercedes CLA-Klasse lease deal. Vul direct het vrijblijvende offerte aanvraagformulier in!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen