fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Opel Corsa lease All-in vanaf €281,-

Opel Corsa leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opel Corsa lease

Als we het over een gerenommeerd automerk hebben, hebben we het absoluut over Opel. Jarenlang was dit bedrijf namelijk dé marktleider in ons land, waarbij een belangrijke rol weggelegd was voor de Opel Kadett. Ook andere modellen van dit Duitse merk zijn echter in ons land zeer populair gebleken. Dat is bijvoorbeeld ook het geval bij de Opel Corsa.

Ook de Opel Corsa is al sinds jaar en dag een geliefd model in ons land. Dat komt puur door de compacte vormgeving, de rijeigenschappen, de prijs-kwaliteitverhouding en het comfort. Je kunt moeiteloos 40.000 km per jaar in een Opel Corsa op een aangename manier afleggen. Ideaal, toch?

Recent is Opel met wederom een nieuw model van de Corsa op de markt gekomen. Ook dit model wist vanaf het eerste moment aan de verwachtingen te voldoen, waarbij met name het infotainment systeem opvalt. In vergelijking met het voorgaande model van de Opel Corsa is dat systeem echt heel erg verbeterd.

Wil je wellicht een Opel Corsa gaan leasen? Dan kunnen wij je maar één ding aanraden: stel eerst de door jou gewenste Opel Corsa samen. Daarbij moet je enkele belangrijke knopen door gaan hakken. Je moet niet alleen gaan bepalen naar welke motorisering jouw keuze uitgaat, maar ook naar welke brandstofsoort jouw keuze uitgaat. Sinds het huidige model van de Opel Corsa is het namelijk óók mogelijk om voor een volledig elektrische variant te gaan.

Ook kun je tussen allerlei uitrusting niveaus kiezen. Al deze niveaus hebben een vrij uitgebreide lijst met standaardopties, waarbij je ook goed naar de motorisering moet kijken. Als je bijvoorbeeld voor het uitrusting niveau ‘GS Line’ gaat, kun je tussen drie verschillende motorvarianten kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een variant met 100 pk en een variant met 130 pk.

Kies dus het gewenste uitrusting niveau, kies de gewenste brandstofsoort, kies de gewenste motorvariant en kleed de Opel Corsa naar wens aan. Je kunt zowel het interieur als het exterieur volledig naar wens samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld uit allerlei (opvallende) exterieurkleuren kiezen, terwijl je ook keuze hebt wat betreft de bekleding.

Vervolgens kun je ook nog allerlei opties aan de Opel Corsa toe gaan voegen. Dankzij deze opties weet je het nog aangenamer voor jezelf te maken om veel kilometers af te leggen in de Opel Corsa. Eén ding is in ieder geval zeker; het is zeer comfortabel om veel kilometers in een Opel Corsa af te leggen!

Opel Corsa zakelijk leasen

Is het voor jou de hoogste tijd om een nieuwe leaseauto uit te kiezen? Wil je niet een klein model zoals een Volkswagen Up of een Kia Picanto? Gaat je voorkeur in plaats daarvan uit naar een model dat een slag groter is? Dan kun je voor bijvoorbeeld de Volkswagen Polo kiezen, maar je kunt ook naar een Renault Clio of een Opel Corsa kijken. Ook is het nog mogelijk om voor een Volkswagen Golf te kiezen.

Vrij veel mensen opteren voor de Opel Corsa. Waarom? Omdat de prijs-kwaliteitsverhouding van de Opel Corsa dik in orde is. Bovendien kun je de Opel Corsa volledig naar wens samenstellen. Lijkt het jou ook wel iets om in een Opel Corsa te gaan rijden? Dan moet je wel een belangrijke keuze maken: ga je de Opel Corsa zakelijk leasen of koop je de Opel Corsa zakelijk?

Om meerdere redenen is het interessant om de Opel Corsa zakelijk te leasen. Zo weet je zeker dat je elke maand een vast bedrag moet gaan betalen en loop je ook geen risico qua onderhoud en reparatie. Bovendien hoef je niet in één keer een flink bedrag neer te tellen.

Wil je graag een Opel Corsa zakelijk leasen? Dan moet je ook nog een keuze maken tussen de volgende twee leasevormen:

• Bij financial lease ben je direct eigenaar van de Opel Corsa, waardoor je de auto ook op de balans moet zetten. Nadat het leasecontract afgelopen is, ben jij namelijk direct de eigenaar van de auto.
• Bij Operational lease blijft de leasemaatschappij de eigenaar van de Opel Corsa, waardoor je de auto niet op jouw balans hoeft te zetten. Je kunt de auto dan ook na afloop van het leasecontract overnemen van de leasemaatschappij.

Wil je zo voordelig mogelijk een Opel Corsa zakelijk leasen? Vraag dan hier direct een offerte op maat aan. Onze leasespecialisten gaan dan direct op zoek naar de beste Opel Corsa lease deal!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.