fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Peugeot 208 lease All-in vanaf €287,-

Peugeot 208 leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot 208 Lease

Ben je op zoek naar een leuke, compacte en betaalbare stadsauto? Wil je die stadsauto ook nog naar wens samen kunnen stellen en wil je van het nodige comfort genieten? Dan is het absoluut interessant om eens naar de huidige Peugeot 208 te kijken. In de afgelopen jaren heeft Peugeot haar auto’s flink weten te verbeteren; zowel qua kwaliteit als qua design. Mede daarom kiezen tegenwoordig vrij veel mensen voor de Peugeot 208.

Die keuze komt ook door het kostenplaatje van deze auto. In verhouding met andere modellen is de Peugeot 208 namelijk betaalbaar; zowel in de lease als qua gebruikskosten. Mede daarom opteren ook veel zakelijke klanten voor de aanschaf van een Peugeot 208.

Heb jij ook interesse in de Peugeot 208? Dan is het sowieso van belang om belangrijke knopen door te gaan hakken. Zo moet je bijvoorbeeld gaan bepalen wat jouw jaarkilometrage is. Op basis van jouw jaarkilometrage kun je vervolgens kiezen tussen een benzinevariant, een dieselvariant of een elektrische variant.

Voordat je die keuze kunt maken, moet je ook goed naar de uitrusting niveaus van de Peugeot 208 kijken. Je kunt namelijk kiezen tussen de volgende niveaus: Like, Blue Lease Active, Active, Allure, Blue Lease Allure, GT-Line en GT. Niet alle niveaus kun je in combinatie met alle motorvarianten kiezen; zo is de Allure lijn alleen te kiezen in combinatie met de elektrische variant van de Peugeot 208.

Als je óók die keuze gemaakt hebt, kun je de auto verder naar wens samen gaan stellen. Je kunt kiezen tussen allerlei gave exterieurkleuren, terwijl je het interieur ook volledig naar jouw wens kunt maken. Dat kun je doen door bijvoorbeeld de gewenste kleding te selecteren én de gewenste opties toe te voegen.

Des te meer opties je toevoegt, des te luxer de Peugeot 208 wordt. In principe valt er echter sowieso niet al te veel aan te merken op het standaard uitrusting niveau van de Peugeot 208. Nee, dit model is van origine al vrij rijk uitgerst, waardoor je al direct van het nodige comfort geniet. Wil je van nóg meer comfort genieten? Dan is het zeker aan te raden om meer opties toe te voegen.

Onder aan de streep is de Peugeot 208 hoe dan ook aan te raden. Het is een heerlijke en betaalbare stadsauto, inclusief het gewenste comfort en personalisatiemogelijkheden!

Peugeot 208 zakelijk leasen

Als je op zoek naar een compacte stadsauto bent, kun je bij meerdere merken terecht. In de afgelopen jaren is gebleken dat vrij veel mensen voor een compacte stadsauto naar Peugeot afreizen; zowel de 208 als de 108 zijn vrij populaire modellen van Peugeot. Heb jij interesse in de Peugeot 208? Dan heb je in onze ogen al een verstandige keus gemaakt!

Je komt nu echter op het punt uit waarbij je nóg een belangrijke keuze moet maken. Ga je de Peugeot 208 zakelijk leasen of kies je er toch voor om de Peugeot 208 te kopen? In onze ogen is het ten zeerste aan te raden om dit model te leasen. Waarom? Omdat je hiermee kosten kunt besparen én omdat je van veel duidelijkheid geniet.

Voor het zakelijk leasen van de Peugeot 208 betaal je namelijk een vast bedrag. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan; ook niet als de Peugeot 208 onverhoopt last van een technisch mankement heeft. De componenten reparatie, onderhoud en banden zijn immers al in het leasetarief opgenomen. Doordat het leasetarief elke maand gelijk is, kun je perfect alle kosten op voorhand budgetteren!

Wil je de Peugeot 208 zakelijk gaan leasen? Dan moet je nog één belangrijke keuze maken: ga je voor financial lease of toch voor operational lease? Hieronder vind je de belangrijkste verschillen:

• Financial lease: bij deze leasevorm ben jij de eigenaar van de auto, staat de auto op jouw balans en blijft de auto ook eigendom van jou ná afloop van het leasecontract.
• Operational lease: bij deze leasevorm is de leasemaatschappij eigenaar van de auto, staat de auto niet op jouw balans en is de auto na afloop van het leasecontract nog steeds van de leasemaatschappij.

Wil je graag een offerte op maat? Schakel gratis onze leasespecialisten in voor het vinden van de beste Peugeot 208 lease deal. Vul hiervoor vrijblijvend het aanvraagformulier in!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen