fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Smart Lease

Hoewel comfort en voorkomen zeker ook een rol spelen, gaat leasen natuurlijk uiteindelijk maar om één ding. Het gebruik van een leaseauto moet natuurlijk vooral zakelijk effectief zijn. Smart brengt echter alle drie deze voorwaarden bij elkaar.

Smart lease

Dat komt omdat de Smart specifiek met dit doel ontworpen werd. Zowel de Smart voor twee als de Smart voor vier inzittenden. Smart is een auto die zich met gemak door drukke steden manoeuvreert maar tegelijkertijd ook het gemak voor de inzittenden niet vergeet. Het merk is onder de vleugels van Mercedes Benz dan ook in net iets meer dan twintig jaar uitgegroeid tot een grote speler.

Echt slim
Omdat een Smart vooral gericht is op het rijden in de stad is er vooral op het gebied van ontwikkeling veel mogelijk. In een stad moet men namelijk met andere zaken rekening houden dan op de grote weg. Het is dan ook om die reden dat Smart voorop loopt in de ontwikkeling van volledig elektrische auto’s. De Smart zonder benzinemotor is al enkele jaren op de markt en kan op zijn batterij al een kleine 150 kilometer aan. Denkt u daar eens aan. Hoe vaak komt het voor dat de afstanden die u naar uw bestemming en terug meer dan 150 kilometer omvatten?

Niet duur
Dat de Smart gericht is op doeltreffend vervoer is zakelijk aantrekkelijk. Een ander bijkomend voordeel van Smart lease is dat het simpelweg niet duur is. Een Smart leasen is daarom aantrekkelijk voor kleine ondernemers die de lease van hun bedrijfsauto niet te zwaar op de begroting willen laten drukken. Voor hen is het hebben van vervoer het belangrijkste. Hiervoor is een Smart bij uitstek geschikt omdat hij hier zoals gezegd simpelweg voor geproduceerd is. De Smart is dan ook in veel verschillende vormen te leasen. De opties zijn eindeloos.