fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Volkswagen Golf lease All-in vanaf €380,-

Volkswagen Golf leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volkswagen Golf lease

Op 25 juni 1974 vond in de auto-industrie een memorabel moment plaats: de allereerste Golf kwam op de markt. Vanaf dat moment is de Volkswagen Golf uitgegroeid tot één van de populairste modellen binnen de complete auto-industrie. In ons land is de Volkswagen Golf zelfs in meerdere jaren het meest verkochte model geweest; ook in andere Europese landen was daar sprake van.

Op dit moment is Volkswagen alweer bezig met de 8e generatie van de Volkswagen Golf. Ook deze generatie is baanbrekend, ziet er geweldig uit en heeft heel veel te bieden. Bijkomend voordeel: je kunt uit allerlei verschillende varianten kiezen. Doordat je zoveel keus hebt, kun je altijd wel een Volkswagen Golf vinden die volledig aan jouw wensen voldoet.

Zo kun je allereerst een keuze maken over de carrosserie. Wil je voor de normale variant gaan? Dan kies je voor de hatchback. Je kunt echter sinds enige tijd ook kiezen voor de Variant; dat is eigenlijk de Volkswagen Golf in de vorm van een stationwagen. Ook die variant is reeds zeer populair geworden.

Wil je voor een elektrische Golf gaan? Of geniet toch een Golf met een dieselmotor of een benzinemotor jouw voorkeur? Deze keuze kun je onder meer maken aan de hand van jouw jaarkilometrage. Als jouw kilometrage boven bepaalde grenzen komt, is het niet meer lonend om voor een elektrische- of benzine Golf te kiezen. Doe daarom goed onderzoek naar jouw jaarkilometrage.

Heb je uiteindelijk voor één van de brandstofsoorten gekozen? Dan kun je een keuze gaan maken tussen de verschillende motoren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Volkswagen Golf 2.0 TID 85kW Life Business 5d of de Volkswagen Golf 2.0 TDI 110 kW DSG Style 5d. Dit zijn beide dus Volkswagen Golf met een 2.0 liter motor, maar het vermogen van de laatstgenoemde variant ligt flink hoger. Bovendien is de laatstgenoemde variant een automaat (DSG), terwijl de eerstgenoemde variant ‘gewoon’ een handmatige transmissie heeft.

Als je ook op dat vlak een keuze hebt gemaakt, kun je gericht gaan kijken naar het uitrusting niveau. Je kunt bij de Volkswagen Golf daarvoor kiezen tussen de Life, de Life Business, de Style, de R-line, de GTE (elektrische variant) of de GTI (meest sportieve variant). Vervolgens kun je kiezen uit vele exterieurkleuren, uit verschillende soorten bekledingen én kun je de gewenste opties en accessoires toevoegen. Al met al kun je dus altijd de Volkswagen Golf van jouw dromen samenstellen!

Volkswagen Golf zakelijk leasen

Heb je jouw pijlen gericht op een nieuwe Volkswagen Golf? Wil je graag genieten van de ergonomie, het fraaie design en het comfort van deze auto? Dan ben je zeker niet de enige die deze keuze heeft gemaakt. Ook in de afgelopen periode is weer gebleken dat de verkopen van de Volkswagen Golf op een bijzonder hoog peil liggen; veel mensen kiezen voor een Volkswagen Golf.

Daarbij is het wel zaak om een belangrijke keus te maken: ga je de Volkswagen Golf kopen of ga je de Volkswagen Golf zakelijk leasen? Eigenlijk bestaat hier geen ‘goed’ of ‘fout’ bij, maar er zijn wél meerdere redenen waarom het aan te raden is om een Volkswagen Golf zakelijk te leasen.

Zo kun je kosten besparen én kun je jouw kosten perfect budgetteren. Je weet immers precies wat je per maand aan de auto gaat betalen. Krijgt jouw Volkswagen Golf met technische mankementen te maken? Ook dat is geen probleem; je loopt door het zakelijke leasecontract in dat geval niet tegen onverwachte kosten op. Deze kosten zitten namelijk al in het leasecontract opgenomen.

Als je een Volkswagen Golf zakelijk wilt gaan leasen, moet je nog een belangrijke knoop door gaan hakken: de leasevorm waar jouw voorkeur naar uit gaat. Op dit vlak kan onderscheid gemaakt worden tussen de volgende twee leasevormen:

• Financial lease: bij Financial lease staat de Volkswagen Golf vanaf de eerste dag op jouw balans. Jij bent de eigenaar van de auto en dat blijf je ook als het leasecontract afgelopen is.
• Operational lease: bij Operational lease staat de Volkswagen Golf op de balans van de leasemaatschappij. Jij bent simpelweg de gebruiker van de auto, maar kunt de auto ná afloop van het leasecontract onder bepaalde voorwaarden wel overnemen.

Naar welke leasevorm gaat op dit moment jouw voorkeur? Wil je graag van tips op dit gebied voorzien worden? Onze leasespecialisten komen graag direct in actie voor je! Wij zijn in staat om direct de beste Volkswagen Golf lease deal voor jou te vinden; vul daarvoor direct vrijblijvend het aanvraagformulier in!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.