fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Volkswagen Polo lease All-in vanaf €381,-

Volkswagen Polo leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volkswagen Polo Lease

Al sinds jaar en dag is de Volkswagen Polo één van de populairste automodellen. Hoe dat komt? Dat komt enerzijds door de compacte afmetingen van de auto, terwijl anderzijds ook de prijs-kwaliteitverhouding dik in orde is. Als je op zoek naar een compacte stadsauto bent, is de kans dus al groot dat je uitkomt bij de Volkswagen Polo.

Mocht je de Volkswagen Polo willen leasen, heb je in ieder geval meer dan voldoende mogelijkheden. Ook bij het huidige model van de Polo heeft Volkswagen namelijk weer gezorgd voor een uitgebreid modellenaanbod. Je kunt kiezen tussen verschillende brandstofsoorten, verschillende uitrustingniveau’s, verschillende motoren, verschillende samenstellingen en verschillende prijskaartjes. Je bent hoe dan ook in staat om een perfecte Volkswagen Polo samen te stellen en vervolgens te leasen.

Wil je graag benzine of diesel gaan rijden? Deze keuze is afhankelijk van jouw jaarkilometrage; hiervoor kun je het beste advies vragen aan jouw leasemaatschappij of aan ons! Wij kunnen op basis van jouw jaarkilometrage precies berekenen wat het omslagpunt is; als jouw kilometrage boven dat omslagpunt zit, is het verstandig(er) om voor een dieselvariant te kiezen.

Vervolgens kun je ook nog kiezen tussen allerlei soorten motoren. Je kunt kiezen voor een relatief krachtige Polo, terwijl je ook voor de meest basic Polo kunt gaan. Daarbij moet je ook een keuze gaan maken met betrekking tot het uitrusting niveau van de Volkswagen Polo. Je kunt daarbij kiezen tussen de Comfort Line, de Comfort Line Business, de Highline en de Highline Business R. Als je voor de meest stoere en meest luxe aangeklede Polo wilt gaan, kun je het beste voor de Highline Business R kiezen.

Heb je al deze keuzes gemaakt? Dan kun je de Volkswagen Polo volledig naar wens samenstellen. Je kunt kiezen tussen de vele exterieurkleuren, je kunt het interieur volledig naar wens aankleden en je kunt de gewenste opties selecteren. Bij de Volkswagen Polo kun je in ieder geval uit onwijs veel verschillende opties en accessoires kiezen ;aan jou de keus!

Als je besluit om een Volkswagen Polo te leasen, maak je in ieder geval een verstandige keuze. Dit model is fraai, is compact en is ook nog eens betaalbaar. Daarbovenop komt dat de laadruimte met een maximale inhoud van 1125 liter ook nog bijzonder ruim is. Doordat je de Volkswagen Polo volledig naar wens samen kunt stellen, weet je dit model perfect af te stemmen op jouw wensen!

Volkswagen Polo zakelijk leasen

Is het voor jou de hoogste tijd om een nieuwe leaseauto uit te kiezen? Als je geen al te grote auto nodig hebt, is het interessant om naar een Volkswagen Polo te kiezen. Je kunt dit model volledig naar wens samenstellen, de Polo is vrij compact uitgevoerd en de Polo biedt onwijs veel comfort. Bijkomend voordeel: de kosten van de Volkswagen Polo vallen relatief gezien ook mee.

Dat is zéker het geval als je voor het zakelijk leasen van een Volkswagen Polo kiest. Door een Volkswagen Polo zakelijk te leasen, verschaf je jezelf in ieder geval veel duidelijkheid. Je weet immers maandelijks wat het leasetarief is en je komt nooit voor onverwachte kosten te staan. Dat is volledig anders als je besluit om de Volkswagen Polo zakelijk te kopen; dan loop je altijd een risico op het gebied van onderhoud en reparatie.

Onder aan de streep is het zakelijk leasen van een Volkswagen Polo interessanter én voordeliger. Dat is zeker het geval als je de beste Volkswagen Polo lease deal weet te vinden; daarover vind je hieronder een handige tip. Als je de verschillende leaseaanbiedingen met elkaar gaat vergelijken, moet je sowieso goed letten op de leasevorm. Hierbij kunnen we de volgende twee leasevormen onderscheiden worden:

• Bij financial lease ben je direct eigenaar van de Volkswagen Polo, waardoor je de auto ook op jouw balans moet zetten. Nadat het leasecontract afgelopen is, ben jij namelijk direct de eigenaar van de auto.
• Bij operational lease blijft de leasemaatschappij de eigenaar van de Volkswagen Polo, waardoor je de auto niet op jouw balans hoeft te zetten. Je kunt de auto dan ook na afloop van het leasecontract overnemen van de leasemaatschappij.

Naar welke leasevorm gaat jouw voorkeur uit? Mogelijk kun je hiervoor hulp gebruiken. Onze leasespecialisten komen graag voor jou in actie; wij vinden direct de beste Volkswagen Polo lease deal voor je. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.