fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Volkswagen UP! lease All-in vanaf €199,-

Volkswagen UP! leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volkswagen Up lease

Decennialang zijn de Volkswagen Polo en de Volkswagen Golf de meest populaire modellen geweest. In een ver verleden was de Volkswagen Kever ook bijzonder populair, maar dat zijn (helaas) vervlogen tijden. De Volkswagen Kever was in onze ogen een unieke en historische auto. Een auto die nog steeds op veel waardering van veel liefhebbers kan rekenen.

In de afgelopen jaren is echter een ander model ook een steeds belangrijkere rol in gaan nemen. We hebben het daarbij over de Volkswagen Up; de kleinste auto binnen het assortiment van Volkswagen. Deze auto valt op door de kwaliteit, door de compacte afmetingen en door de verschillende varianten.

Als je interesse in een Volkswagen Up hebt, moet je enkele belangrijke keuzes gaan maken. Zo kun je allereerst kiezen tussen verschillende brandstofsoorten. Je kunt bijvoorbeeld voor een benzinevariant kiezen, maar je kunt sinds enige tijd ook voor een elektrische Volkswagen Up kiezen.

Daarnaast heb je ook veel keuzes op het gebied van uitrusting niveau. Volkswagen biedt voor de Up de volgende niveaus aan: Up beats, Up R-Line, Up GTI en de e-Up. Zoals je wellicht al vermoed had, is de e-Up de elektrische variant. De GTI variant is daarentegen de meest sportieve en stoerste uitvoering.

Op basis van de door jou gekozen uitrusting niveau kun je de Up naar wens aan gaan kleden. Je kunt hierbij kiezen tussen allerlei exterieurkleuren, je kunt het interieur naar wens aankleden en je kunt allerlei opties toevoegen. Door al deze mogelijkheden ben je in ieder geval in staat om de Volkswagen Up volledig naar wens samen te stellen.

Wat de redenen zijn om voor de Volkswagen Up te kiezen? Nou, ondanks dat het een compacte auto is, kun je met 4 man plaatsnemen in deze auto. Ondertussen zorgt de driecilinder motor voor de beste prestaties in combinatie met een onwaarschijnlijk zuinig verbruik. Qua ergonomie, comfort, veiligheid en gemak scoort de Volkswagen Up ook hoge scores.

De Volkswagen Up is klein om te zien, maar is groots in zijn doen. Als je voor deze compacte stadsauto van het Duitse merk Volkswagen kiest, maak je in onze ogen een verstandige keuze. Dat is zéker het geval als je voor de beste Volkswagen Up lease deal kiest; daarmee weet je de kosten per maand nog lager te krijgen. Wat wens je nog meer?

Volkswagen Up zakelijk leasen

Ben jij toe aan een nieuwe leaseauto? Of wil je mogelijk voor één van jouw werknemers een leaseauto ter beschikking gaan stellen. Ongeacht wat de situatie is, is het aan te raden om naar de Volkswagen Up te kijken. Deze compacte stadsauto rijdt prettig, is veilig, is bijzonder zuinig, biedt plek aan 4 personen en ziet er ook nog eens gaaf uit.

Als je interesse in de Volkswagen Up hebt, moet je wel een belangrijke keuze maken: ga je de Volkswagen up zakelijk leasen of ga je de Volkswagen Up kopen? Wij kunnen je alvast één ding verklappen: de meeste mensen kiezen ervoor om de Volkswagen Up zakelijk te leasen. Waarom? Omdat dit simpelweg meerdere voordelen met zich mee brengt.

Zo is het een voordeel dat je kosten kunt besparen. Daarbij weet je ook precies wat je per maand aan de Volkswagen Up uit moet gaan geven: je betaalt immers elke maand het vaste leasetarief. Ook als jouw Up onverwacht naar de garage toe moet, hoef je je nergens zorgen over te maken. Je betaalt immers maandelijks een vast leasetarief waardoor je onderhoud & reparatie al direct opgevangen hebt.

Wil je een Volkswagen Up zakelijk leasen? Dan moet je wel nog een keuze maken tussen twee verschillende leasevormen. Hieronder bespreken wij in het kort deze twee verschillende leasevormen:

• Financial lease: bij deze leasevorm ben jij de gebruiker én de eigenaar van de auto. De auto staat op jouw balans en blijft ook na afloop van het leasecontract eigendom van jou.
• Operational lease: bij deze leasevorm is de auto van de leasemaatschappij. Jij gebruikt de auto in ruil voor een vast leasetarief per maand. Na afloop van de leaseperiode blijft de auto eigendom van de leasemaatschappij.

Wil je graag een leaseofferte op maat ontvangen? Schakel gratis onze leasespecialisten in voor het vinden van de beste Volkswagen Up lease deal. Vul hiervoor vrijblijvend het aanvraagformulier in!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen