fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Volvo V60 lease All-in vanaf €644,-

Volvo V60 leasen:

Rente en afschrijving
Wegenbelasting
All-risk verzekering inclusief inzittenden dekking
Reparaties
Ruit reparaties en vervanging
Onderhoud
Schadeherstel
Zomerbanden
24-uurs Hulp verlening in binnen- en buitenland
Gelijkwaardig vervangend vervoer bij schade en/of onderhoudswerkzaamheden na 24 uur

Eventueel uit te breiden met:

Winterbanden
Nationaal of Europees brandstofpas inclusief brandstofvoorschot

Vrijblijvende offerte aanvragen


  • Persoonlijke gegevens:  • Contract gegevens:  • Vraag/opmerking:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volvo V60 lease

De Duitse merken Audi, Mercedes en BMW zijn al decennialang onwijs populair te noemen. Deze premium merken weten geweldige modellen op de markt te brengen, waarbij de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde is. Deze Duitse merken krijgen – gelukkig – ook met concurrentie vanuit andere landen te maken. Zo is in de afgelopen jaren het Zweedse merk Volvo aan een flinke opmars in ons land bezig.

Dat is met name te danken aan enkele bijtelling knallers uit het verleden. Zo wist Volvo met de V40 op de proppen te komen met slechts 14% bijtelling, terwijl ook de Volvo V60 Plug-in hybrid zeer populair was. Dat laatste is overigens nog steeds het geval; de vernieuwde Volvo V60 is in de lease ook nog steeds vrij populair.

Dat komt niet alleen door de zuinigheid van dit model, maar ook door de vormgeving, het comfort én de veiligheid. Op het gebied van veiligheid is Volvo in de automobielindustrie namelijk absoluut één van de voorlopers. Dat blijkt ook duidelijk uit de Volvo V60; in deze auto stap je elke dag weer met een gerust hart in. Je weet immers dat deze auto het gewenste comfort én de gewenste veiligheid aanbiedt.

Wil jij graag van deze prachtige stationwagen gaan genieten? Dan is het zaak om de Volvo V60 volledig naar wens samen te gaan stellen. Je kunt daarbij kiezen tussen vier uitrustingsniveaus: de Momentum variant, de R-Design variant, de Inscription variant en de Cross Country variant. De laatstgenoemde is de duurste variant te noemen, terwijl de Momentum variant relatief voordelig is.

Nadat je voor het uitrusting niveau gekozen hebt, kun je direct uit meerdere pakketten gaan kiezen. Dankzij die pakketten geniet je direct van een interessante standaarduitrusting, waardoor de Volvo V60 al meer en meer aan jouw verwachtingen gaat voldoen. Vervolgens kun je de Volvo V60 volledig naar wens samenstellen. Je hebt hierbij de keus uit tal van exterieurkleuren, tal van interieurmogelijkheden en tal van opties. Met de opties kun je de auto echt volledig op jouw wensen af gaan stemmen.

Ongeacht voor welke Volvo V60 je kiest, geniet je van een zuinige, fraaie en grote auto. De Volvo V60 is namelijk alleen in een hybrid variant uitgebracht, waardoor je per definitie zuinig rijdt. Dat is dan ook één van de redenen waarom de Volvo V60 vrij populair in de lease is!

Volvo V60 zakelijk leasen

Gaat jouw voorkeur uit naar een grote, luxe, betaalbare en fraaie stationwagen? Wil je daarbij ook genieten van een laag verbruik en van onwijs veel comfort? In dat geval kom je al snel bij de Volvo V60 uit. De Volvo V60 is zonder twijfel één van de meest interessante stationwagens van de afgelopen jaren. Dat blijkt ook wel uit de verkoopcijfers van de afgelopen jaren; vrij veel mensen kiezen voor een Volvo V60.

Heb jij ook interesse in een Volvo V60? Dan moet je een belangrijke knoop door gaan hakken: ga je de Volvo V60 zakelijk leasen? Of kies je ervoor om de Volvo V60 te kopen? Aangezien de V60 absoluut geen goedkope auto is, is het niet altijd haalbaar om de auto zelf te betalen. Gelukkig kun je de Volvo V60 dan ook altijd nog zakelijk gaan leasen. Sterker nog; het is zelfs aan te raden om de Volvo V60 zakelijk te leasen. Daarmee geniet je namelijk van lage kosten én van vaste kosten per maand. Je hoeft immers alleen het vaste leasetarief per maand te betalen.

Daarbij moet je wel een keus maken tussen de volgende twee leasevormen:

• Financial lease: bij deze vorm van lease staat de Volvo V60 op de balans van jouw bedrijf/werkgever. Nadat het leasecontract afgelopen is, is jouw onderneming (of jijzelf) ook de eigenaar van de auto.
• Operational lease: bij deze vorm van lease staat de Volvo V60 op de balans van de leasemaatschappij. Nadat het leasecontract afgelopen is, blijft de auto eigenaar van de leasemaatschappij.

Wil je graag de beste Volvo V60 lease offerte voorgeschoteld krijgen? Onze leasespecialisten komen graag direct in actie voor je; vul daarvoor direct vrijblijvend het aanvraagformulier in!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chat openen