fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Fiat bedrijfswagen leasen

Het Italiaanse merk Fiat heeft geen introductie nodig. Uiteraard bieden wij ook verschillende Fiat bedrijfswagens aan. Het meest populaire variant is de Fiat Fiorino. Bij Auto Lease Centrale vindt u de nieuwe Fiat bedrijfswagens. Leasen is aangeraden voor ZZP’ers en MKB’ers omdat het voordelig is en er sprake is van economisch eigendom. Profiteer volop van de fiscale voordelen die wij bieden. Auto Lease Centrale heeft verschillende modellen en uitvoeringen voor Fiat bedrijfswagens. Wordt het de Fiat Ducato, Fiorino, Doblo of Talento? Wat het ook gaat worden, wij helpen u graag bij het maken van de juist keuze. Neem telefonisch contact op of vul de offerteaanvraag in.

Fiat Bedrijfswagens lease
Fiat Doblo Cargo leasen

Fiat Doblo Cargo

Lease vanaf: € 377

Fiat Fiorino leasen

Fiat Fiorino

Lease vanaf: € 310

Fiat Ducato leasen

Fiat e Ducato electric

Lease vanaf: € 962

Fiat Talento leasen

Fiat e Scudo electric

Lease vanaf: € 623

Fiat Fiorino

De Fiat Fiorino is een kleine bestelauto die geschikt kan zijn voor uw onderneming en bedrijfsactiviteiten. Het is een prima keuze als u op zoek bent naar een bestelauto die een laag verbruik heeft en voordelig is. De Fiat Fiorino is zo compact waardoor hij erg ideaal is voor het drukke stadsverkeer. De Fiorino bedrijfswagen is zeer compact, maar desondanks zijn compactheid heeft hij een laadvermogen van maar liefst 2.5 m3. Deze bedrijfswagen beschikt over allerlei handige opties en accessoires waardoor uw werk een stuk aangenamer zal zijn. Lease de Fiat Fiorino zakelijk en ontdek zelf de voordelen. Bespaar op elk mogelijk punt en investeer dat in uw bedrijf! Bij ons is geen aanbetaling nodig. Interesse? Aarzel niet om de offerteaanvraag in te vullen. Of voor meer info of vragen kunt u ons altijd telefonisch benaderen.

Fiat Scudo

De bestelauto van Fiat is een mooie keuze voor de slimme ondernemer. Fiat Scudo is een bestelbus met een laadruimte tot 8.6 m en een laadvermogen tot 1.249 kg. We hebben de Fiat Scudo in diesel brandstof, maar ook de Scudo dubbel cabine. Welke past het beste bij uw bedrijfsactiviteiten? Het regelen van de zakelijke financiering kunt u geheel aan ons overlaten. Wij regelen alles voor u. Met onze lage leasetermijnen maakt u de juiste beslissing. Maak uw keuze en vul de online offerte in. Wij helpen u graag, dus als u er niet uitkomt kunt u ons altijd bereiken.

Zakelijk Fiat Scudo leasen?

Als zzp’er of mkb’er kunt u op verschillende manieren kosten besparen. Een auto leasen is een van de populairste manieren. Wij hebben een ruim assortiment aan zakelijke auto’s en deze verschillen enorm op gebied van prijs en model. Er zit vast en zeker iets tussen wat u gaat bevallen. Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte kosten. Voor vakkundig advies kunt u ons telefonisch benaderen. Ook voor overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder! Vul nu de persoonlijke offerte in. Gratis en persoonlijk!

Fiat Ducato

De grote bestelbus van Fiat is erg populair bij veel ondernemers. De Fiat Ducato lease is zeer voordelig met zakelijk leasen. Een auto of bestelbus leasen is voor de startende ondernemer een slimme keuze. Ook hebben we de Fiat Ducato met dubbele cabine in ons aanbod. Met de Fiat Ducato kunt u meerdere mensen vervoeren waardoor deze bestelbus ideaal is voor sommige ondernemers. Regel uw lease en haal direct uw nieuwe Fiat Ducato op. Als u vragen heeft of meer informatie wilt kunt u ons altijd bellen. Vul ook direct ons vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag aan een voordelige leasecontract.

Fiat Dobolo Cargo

Deze kleine bestelbus van Fiat staat bekend onder de naam de Fiat Doblo Cargo. Het is een kleine bestelbus, maar met meer laadruimte dan de Fiorino. Past de Fiat Doblo Cargo lease in uw onderneming? Twijfel dan niet om deskundig advies op te vragen bij onze experts. Vul de online offerte in en kom erachter welke lease het beste bij u past. Een Fiat leasen kan voordeliger uitvallen dan de aanschaf van een nieuwe bestelbus. Wij adviseren om gebruik te maken van onze lease. U heeft verschillende opties en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bel ons als u vragen heeft. Wij helpen u graag verder.