fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Ford bedrijfswagen leasen

Ford is een bekend automerk en heeft geen uitleg nodig. Wilt u een Ford bedrijfswagen leasen? In ons voorraad zijn veel gloednieuwe Ford modellen beschikbaar. Voor de ondernemer hebben wij bijvoorbeeld de Ford Transit, Ford Transit Connect of Ford Transit Custom. Deze komen in verschillende uitvoeringen, waardoor er altijd wel een Ford bij zit die bij uw onderneming past. Met het leasen van een Ford bedrijfswagen gaat u vele fiscale voordelen tegemoet. Twijfel dus niet en vul de online offerte in.

Ford Bedrijfswagens lease

Ford Transit

De Ford Transit is een grote bestelbus/wagen. Deze bestelauto heeft volop ruimte voor uw vervoer van goederen. Als ZZP’er en MKB’er is dit Ford model een uitstekende keuze. Bekijk ons aanbod. Wij hebben meerdere modellen en uitvoeringen. We hebben bijvoorbeeld de Ford Transit lease ook in dubbele cabine leverbaar. Met ons komt u erg voordelig uit. Twijfel dus niet en vul de online offerteaanvraag in. En voor deskundig advies kunt u ons altijd bereiken. We helpen u graag verder!

Ford Transit connect

Bent u op een zoektocht naar een kleine bestelaut dan is de Ford Transit Connect precies wat je nodig hebt? Wij hebben dit model in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Deze kleine bestelauto is voor de meeste ondernemers een erg goede keuze. vraag na wat deze Ford Transit Connect voor u mag kosten in de lease. Vul onze offerteaanvraag meteen in, wij helpen u graag verder. Wilt u toch eerst deskundig advies? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Ford Transit custom

De bestelbus van Ford genaamd de Ford Transit custom is een uitstekende keuze. Vraag een Operational leaseofferte aan voor uw bestelwagen. Wij hebben een groot aanbod aan Ford transit customs binnen ons wagenpark. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!