fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Nissan Bedrijfswagens leasen

Nissan bedrijfswagens komen in verschillende modellen zoals bijvoorbeeld de NV200 of de NV400 of gaat u voor een elektrisch model? Maak de juiste keuze met een van onze experts tijdens een persoonlijk gesprek voor uw lease. Auto Lease Centrale helpt u graag met een keuze waar u het voordeligst mee uitkomt. Als ZZP’er of MKB’er is het belangrijk om de juiste investering te maken voor uw onderneming. Twijfel daarom niet om deskundig advies aan te vragen. Bekijk nu gerust onze uitgebreide assortiment en kies de geschikte auto voor uw onderneming. Auto Lease Centrale regelt alles voor u zoals de zakelijke lease. Persoonlijke en prettige service. Neem telefonisch contact op of vul de gratis offerte in.

Nissan Bedrijfswagens lease

Elektrische Nissan bedrijfswagens

Auto Lease Centrale biedt nu ook de Nissan elektrische bedrijfswagen aan. Sinds kort heeft Nissan de NV series uitgebracht. De elektrische bedrijfswagens zijn stil, trekken erg goed op en zijn snel opgeladen. Sinds kort zijn ze de directe concurrent van de Peugeot Partner. Met de 40Kwh Accu is de actieradius van de Nissan om en nabij 200 kilometer. Ook beschikt de E-NV200 over een B-Modus. Dit houdt in dat de auto gebruik maakt van recuperatief remmen. Daardoor laadt de accu weer op zonder dat het vermogen hieraan verloren gaat. Verder is het ook mogelijk om een ECO-stand te activeren om zoveel mogelijk uit de accu te halen. Nissan garandeert ook een goede werking van de accu’s. Geïnteresseerd? Twijfel dan niet om de offerte in te vullen of om ons te bellen. Wij helpen u graag verder met advies.

Nissan NV200

De Nissan bestelwagen komt in verschillende uitvoeringen. Een daarvan is de Nissan NV200. Het is een compacte en ruime bestelwagen. Deze is beschikbaar met Dubbele Cabine als u meer ruimte nodig heeft voor uw onderneming. Een Nissan NV200 kan de perfecte bestelwagen zijn voor uw onderneming. Auto Lease Centrale regelt graag alles voor u. Neem de zakelijke lease en rijd zorgeloos. Bereken de lease en vul de gratis offerte in. Voor deskundig advies kunt u ons altijd contacteren. Onze experts helpen u graag verder.

NV400

Wij hebben een groot aanbod aan Nissan bestelwagens. Uiteraard hebben wij ook de Nissan NV400. Voordelig zakelijk leasen is aangeraden voor ondernemers. De Nissan NV400 is functioneel en compact. Stel uw eigen plan samen en Lease de Nissan NV400 nu voordelig bij Auto Lease Centrale. Geïnteresseerd? Twijfel dan niet om de gratis offerte in te vullen of om ons te bellen. Wij helpen u graag verder met advies.

Een dubbele cabine bestelauto is snel en voordelig zakelijk te leasen bij ons. Met ons grote aanbod vindt u geheid waar u naar op zoek bent. Lease nu een dubbele cabine bedrijfsauto bij Auto Lease Centrale. U bent er dan zeker van dat het betrouwbaar en voordelig is! Wij hebben dubbele cabine bestelauto’s van verschillende soorten merken en modellen. Ook van Nissan! Er zit zeker weten een bestelbus met (of zonder) dubbele cabine tussen die aan al uw wensen en eisen voldoet. Bekijk ze nu! Voor deskundig advies kunt u ons altijd telefonisch contacteren. Ook als u overige vragen heeft kunt u ons even bellen. Wij staan u graag te woord. Aarzel dus geen moment langer.

Chat openen