fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Mercedes elektrische bedrijfswagen lease

In de automotive branche heeft Mercedes een cruciale rol gespeeld in de afgelopen decennia. Dat is niet alleen het geval in de wereld van de personenauto’s, maar ook zeker in de wereld van bedrijfswagens. Met modellen als de Sprinter en de Vito heeft Mercedes een essentiële rol gespeeld in de wereld van bedrijfswagens. Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat dit Duitse merk een voortrekkersrol ingenomen heeft in de wereld van elektrische bedrijfswagens. Sterker nog; de Mercedes elektrische bedrijfswagens lease is voor zéér veel ondernemers, zzp’ers en (grote) bedrijven uiterst aantrekkelijk te noemen.

Mercedes Benz Bedrijfswagens lease
Mercedes Vito leasen

Mercedes Vito

Lease vanaf: € 735

Door de jaren heen heeft Mercedes namelijk meerdere elektrische bedrijfswagens op de markt weten te brengen. Deze elektrische bedrijfswagens zijn 100% elektrisch en zijn daardoor zeer zuinig te noemen. Deze bedrijfswagens zijn dus zeer goed voor het milieu en kunnen daardoor op de nodige populariteit rekenen. Veel ondernemers kiezen voor Mercedes elektrische bedrijfswagens lease en dat is eigenlijk compleet logisch te noemen. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor de inhoud van jouw portemonnee is het leasen van een dergelijke bedrijfswagen namelijk zéér interessant te noemen.

Mercedes elektrische bedrijfswagens lease; de voordelen

Ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Wil je ondertussen ook graag met jouw bedrijf verduurzamen? Door voor Mercedes elektrische bedrijfswagens lease te kiezen, vang je eigenlijk twee vliegen in één klap. Je weet dan namelijk op een duurzame manier met het milieu om te gaan, maar je weet ook nog eens een flinke kostenbesparing door te voeren.

Het is namelijk een feit dat elektrische bedrijfswagens van Mercedes een behoorlijk gunstig leasetarief kennen. Je betaalt hierdoor maandelijks minder voor jouw bedrijfsauto, terwijl je ook nog eens begaan met het milieu bent. Dat laatste is niet alleen voor jou persoonlijk erg prettig, maar ook voor de uitstraling naar de buitenwereld toe. Het spreekt namelijk héél veel mensen aan als je als bedrijf zijnde bewust met het milieu bezig bent; met een Mercedes elektrische bedrijfswagen lease laat je duidelijk blijken dat je hier bewust mee bezig bent.

Bijkomend voordeel is dat het leasetarief dus niet al te hoog ligt. Dit komt onder meer door de minieme onderhoudskosten, het minieme energieverbruik én het feit dat de restwaarde van de Mercedes bedrijfswagens bijzonder interessant is. Doordat de restwaarde zo hoog ligt, schrijft de bedrijfswagen maandelijks minder af. Dat is duidelijk terug te zien in de leasetarieven van de Mercedes elektrische bedrijfswagens, aangezien de afschrijving normaliter het grootste en belangrijkste component uit een leasetarief is.

Ondertussen geniet je elke dag van een ruime en betrouwbare bedrijfswagen. Een bedrijfswagen waarmee je prima voor de dag komt bij elke klant en een bedrijfswagen waar je zelf ook op kunt bouwen. De elektrische bedrijfswagens van Mercedes zijn namelijk net zo betrouwbaar als de auto’s met een verbrandingsmotor van dit onwijs populaire merk. Als ondernemer/zzp’er kan je eigenlijk nog maar één juiste keuze maken; kies voor Mercedes elektrische bedrijfswagens lease en geniet van enkele zwaarwegende voordelen!

Chat openen