fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Nissan elektrische bedrijfswagens lease

In de afgelopen jaren is de automotive branche behoorlijk veranderd. Voorheen lag de focus op het ontwikkelen van zuinige diesel- en benzinemotoren, maar dat is volledig veranderd. Nagenoeg alle merken zijn namelijk tegenwoordig bezig met het ontwikkelen van elektrische auto’s. Auto’s die een stuk zuiniger zijn en daarmee een stuk beter voor het milieu zijn.

Nissan Bedrijfswagens lease
Nissan e-Nv200 leasen

Nissan e-Nv200

Lease vanaf: € 551

Deze tendens is niet alleen in de wereld van personenauto’s te zien, maar ook in de wereld van de bedrijfswagens. Meer en meer merken hebben zich bezig gehouden met het ontwikkelen van elektrische bedrijfswagens, waaronder Nissan. Deze welbekende fabrikant heeft inmiddels een interessante elektrische bedrijfswagen uitgebracht; deze bestelbus kan reeds op veel positieve woorden rekenen. Als jij nog op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen bent, is het zeker de moeite waard om eens naar de mogelijkheden van Nissan elektrische bedrijfswagens lease te kijken.

Nissan elektrische bedrijfswagens lease; de voordelen

Ben je toe aan een nieuwe bedrijfswagen? Is jouw huidige bedrijfswagen wellicht nu aan vervanging toe of moet je jouw wagenpark uit gaan breiden? In beide gevallen biedt de Nissan elektrische bedrijfswagens lease zeer interessante mogelijkheden aan. Via dit merk is het namelijk mogelijk om een elektrische bedrijfswagen voor een relatief maandtarief te leasen.

Waarom veel mensen kiezen voor het leasen van een Nissan elektrische bedrijfswagen? Dat heeft eigenlijk met de combinatie van de kwaliteit en het leasetarief te maken. Als je voor een bedrijfswagen van Nissan kiest, ben je verzekerd van een betrouwbare en comfortabele bedrijfswagen. Tegelijkertijd ligt het leasetarief ook vrij laag, waardoor je ook nog geniet van een kostenbesparing.

Hoe het komt dat de leasetarieven van de Nissan elektrische bedrijfswagens lease zo laag liggen? Dit komt onder meer door het feit dat een elektrische bedrijfswagen vrij weinig onderdelen kent. Des te minder onderdelen een bestelbus heeft, des te minder er kapot kan gaan. Je kunt dus dagelijks met veel plezier gebruik van de auto maken, aangezien de auto bijzonder betrouwbaar te noemen is.

Bijkomend voordeel is dat je géén dure benzine of diesel meer hoeft te tanken. Nee, in plaats daarvan hoef je de bedrijfswagen alleen maar op te laden aan een laadpaal. Deze laadpaal kan je bij jouw huis of bij jouw bedrijfspand laten plaatsen, waardoor je zeer voordelig rond kunt rijden met jouw elektrische bedrijfswagen van het merk Nissan.

Wist je dat je ook nog een positieve uitstraling weet te verkrijgen door een elektrische bedrijfswagen? Ja, zeker! Als jij met de Nissan e-NV200 bij jouw klanten voor komt rijden, maak je direct een goede indruk. Het is namelijk een feit dat meer en meer bedrijven en personen waarde hechten aan elektrische bedrijfswagens en de bijbehorende zuinigheid. Met het oog op het milieu is het dus ook zéér aan te raden om voor de Nissan elektrische bedrijfswagens lease te kiezen. Je weet daarmee ongetwijfeld veel (potentiële) klanten aangenaam te verrassen.

Al met al zijn er voldoende redenen om eens naar de mogelijkheden van de Nissan elektrische bedrijfswagens lease te kijken. Je geniet van een laag maandtarief, een betrouwbare auto én je weet jouw bedrijf ook nog te verduurzamen!