fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Renault elektrische bedrijfswagens lease

Heb je een nieuwe bedrijfswagen nodig? Dan is het zeker interessant om eens naar de mogelijkheden van Renault elektrische bedrijfswagens lease te kijken. Dit gekende Franse automerk heeft zich ontpopt tot één van de vooruitstrevende merken op het gebied van elektrische bedrijfswagens; dat is dan ook duidelijk terug te zien in het aanbod van elektrische bedrijfswagens.

Renault Bedrijfswagens lease
Renault Kangoo ZE leasen

Renault Kangoo ZE

Lease vanaf: € 464

Bijkomend voordeel is dat je niet al te veel hoeft te betalen voor de Renault elektrische bedrijfswagens lease. De verschillende modellen van Renault hebben namelijk stuk voor stuk een gunstig leasetarief; iets waar elke ondernemer, elke zzp’er en elk (groot) bedrijf absoluut vrolijk van wordt. Bovendien heb je de keus tussen twee verschillende modellen bij Renault; de Renault Kangoo Z.E. en de Renault Master Z.E.. Naar welk van deze modellen gaat jouw voorkeur? Wij vertellen je graag iets meer over deze modellen en over de mogelijkheden van de Renault elektrische bedrijfswagens lease.

Renault elektrische bedrijfswagens lease; de voordelen

Mocht je op dit moment op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen zijn, heb je meer dan voldoende keus. Verschillende merken hebben zich namelijk vol overgave op deze markt gestort, waaronder Peugeot, Renault, Mercedes, Nissan en Opel. Dat is niet alleen van toepassing op de bedrijfswagens met een verbrandingsmotor, maar óók zeker op de markt van bedrijfswagens met een elektrische motor. Het is namelijk de verwachting dat de elektrische bedrijfswagen in de nabije toekomst een cruciale rol gaan spelen; Renault heeft dat tijdig ingezien.

Bij dit Franse merk heb je de keus uit twee modellen. Zowel de Renault Kangoo Z.E. en de Renault Master Z.E. zijn voor een relatief laag maandbedrag te leasen. Dat is dan ook direct één van de belangrijkste voordelen van de Renault elektrische bedrijfswagens lease. Je hoeft voor deze bestelwagens simpelweg niet al te veel per maand te betalen, terwijl de kosten ook nog eens te budgetteren zijn. Je weet immers vooraf welk tarief je per maand moet gaan betalen.

Dit tarief ligt relatief laag door de lage onderhoudskosten, de hoge restwaarde en de lage kosten voor de brandstof. Je hoeft immers niet meer de brandstoftank te vullen met dure diesel of benzine. Nee, het enige wat je moet doen, is het bijladen van de accu. Dat kan zeer voordelig met een laadpaal bij jouw thuis of bij jouw bedrijfspand.

Bijkomend voordeel is dat je naar de buitenwereld uitstraalt dat je een duurzaam bedrijf hebt. Voor veel potentiële klanten is dat uiterst prettig; de nadruk komt immers meer en meer op een duurzame samenleving en duurzame economie te liggen. Mede daarom kiezen voor bedrijven en zzp’ers ervoor om een elektrische bedrijfswagen te leasen. Mocht je daar ook interesse in hebben, is het dus ook verstandig om naar de mogelijkheden van de Renault elektrische bedrijfswagens lease te kijken. Renault levert prima modellen af, hanteert lage leasetarieven en zorgt daarbij óók voor de verduurzaming van jouw wagenpark en jouw bedrijf. Eigenlijk zijn er dus alleen maar pluspunten bij het leasen van de Renault Kangoo Z.E. en/of de Renault Master Z.E!

Chat openen