fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Volkswagen elektrische bedrijfswagens lease

Wil je met jouw bedrijf (verder) verduurzamen? Is het (toevallig) ook de hoogste tijd voor een nieuwe bedrijfswagen? Dan kan je direct twee vliegen in één klap slaan, dankzij Volkswagen elektrische bedrijfswagens lease. Het welbekende en onwijs populaire automerk Volkswagen is al decennia lang één van de pioniers in de automotive industrie.

Volkswagen Bedrijfswagens lease
Volkswagen Crafter leasen

Volkswagen Crafter

Lease vanaf: € 998

Dit merk begon dan ook al vele jaren geleden met het ontwikkelen van elektrische bedrijfswagens. Bedrijfswagens die ruim genoeg zijn, die een gunstig leasetarief hebben én die 100% elektrische zijn; dat was het doel van Volkswagen bij het ontwikkelen van elektrische bedrijfswagens. Uiteindelijk heeft men dat doel zéker weten te behalen; de elektrische bedrijfswagens van Volkswagens voldoen namelijk aan de bovengenoemde wensen. Mede daarom is de Volkswagen elektrische bedrijfswagens lease zo interessant voor elke ondernemer, elke zzp’er en elk groot bedrijf.

Volkswagen elektrische bedrijfswagens lease; de voordelen

Mocht je op dit moment toe aan nieuwe bedrijfswagen zijn, heb je de keus tussen twee verschillende varianten; een bedrijfswagen op benzine/diesel of een elektrische bedrijfswagen. Als we puur naar het financiële aspect kijken, is het leasen van een Volkswagen elektrische bedrijfswagen vele malen voordeliger. De leasetarieven voor een elektrische bedrijfswagen liggen namelijk vele malen lager dan de leasetarieven voor bijvoorbeeld een bedrijfswagen op diesel.

Hoe komt dat de Volkswagen elektrische bedrijfswagens lease zo voordelig is? Dit komt onder meer door de hoge restwaarde van deze bedrijfswagens. Door de hoge restwaarde wordt er maandelijks minder afgeschreven, waardoor het leasetarief een stuk lager komt te liggen. Dat wordt nog verder versterkt door de minieme onderhoudskosten. De elektrische bedrijfswagens van Volkswagen zijn namelijk zeer degelijk én herbergen weinig onderdelen. Des te minder onderdelen, des te minder kans op kapotte onderdelen.

Dit merk je niet alleen in het kostenplaatje terug, maar ook in de betrouwbaarheid van de Volkswagen elektrische bedrijfswagen. Je kunt namelijk elke dag in een gerust hart in bijvoorbeeld de e-Crafter stappen. Deze elektrische bedrijfswagen van Volkswagen is namelijk zeer betrouwbaar gebleken en maakt reeds veel ondernemers, zzp’ers én grote bedrijven blij. Het enige waar je wel aan moet denken, is dat je de Volkswagen e-Crafter dagelijks voldoende oplaadt.

Naar de buitenwereld toe weet je ook de juiste uitstraling te verkrijgen. Als jouw (potentiële) klanten doorhebben dat je met een elektrische bedrijfswagen rijdt, krijg je direct pluspunten. Met het oog op het milieu is het namelijk zéér belangrijk voor elk bedrijf en elke zzp’er om te verduurzamen. Zodra jij gebruik maakt van Volkswagen elektrische bedrijfswagens lease, weet je de juiste snaar bij jouw (potentiële) klanten te raken.

Met het oog op het milieu én op jouw financiële plaatje is het leasen van een elektrische bedrijfswagen van Volkswagen zeer interessant. Je geniet van een laag maandtarief, je weet maandelijks exact wat je kwijt bent aan jouw elektrische bedrijfswagen en de Volkswagen elektrische bedrijfswagens rijden ook nog eens zeer aangenaam. Voldoende redenen dus om eens naar de mogelijkheden van Volkswagen elektrische bedrijfswagens lease te kijken. Wij weten één ding zeker; je gaat hier géén spijt van krijgen!