fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Opel bedrijfswagen leasen

Van plan om een bedrijfswagen van Opel te leasen? Gloednieuwe Opel bedrijfswagens hebben wij voldoende in ons voorraad. Kies de bedrijfswagen die bij u het beste past. Al onze bedrijfswagen worden standaard gecontroleerd. Onze voorraad bestaat onder andere uit de Opel Movano, Opel Vivaro en Opel Combo. Koop een gloednieuwe Opel. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem vandaag nog contact op voor een deskundig advies of vul gratis de online offerte in.

Opel Bedrijfswagens lease
Opel Combo leasen

Opel Combo

Lease vanaf: € 379

Opel Vivaro leasen

Opel Vivaro e electric

Lease vanaf: € 647

Opel Vivaro leasen

Opel Movano e electric

Lease vanaf: € 1119

Opel Combo

De Opel Combo lease is een kleine bestelauto die voor een voordelig prijs per maand te leasen is. Als ondernemer is het altijd aangeraden om Zakelijk te leasen. U komt hier namelijk goedkoper mee uit. Wij hebben een grote voorraad aan Opel bedrijfswagens, bekijk ze in nu ons aanbod. De Opel Combo Diesel kan wellicht goed bij uw onderneming passen. U kunt onder andere kiezen voor een Opel Combo Diesel met een trekhaak of een zijdeur. Wij hebben meerdere types en modellen waar u zelf uit kunt kiezen. Heeft hulp nodig bij het kiezen van de juiste bestelauto? Wij helpen u hier graag bij! Neem vandaag nog contact met ons op en een van onze experts helpt u graag met een deskundig advies. U kunt ook online een offerte invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Opel Movano

Als u op zoek bent naar een grote bestelbus is de Opel Movano bestelbus wellicht wel geschikt voor u. Opel Movano lease kunt u snel en gemakkelijk bij ons regelen. Wij hebben een groot voorraad aan nieuwe Opel bestelbussen. De Opel Movano is een uitstekende keuze voor ondernemers en is ook een vrij populaire bestelbus. De bestelbus is in verschillende modellen beschikbaar, hierdoor is er altijd een Opel Movano die het beste bij uw onderneming past. Auto Lease Centrale biedt verschillende varianten van de Opel Movano aan. U kunt onder andere kiezen voor een dubbele schuifdeur of een dubbele cabine. Kom voordelig uit met Leasen bij Auto Lease Centrale. Vul de vrijblijvende offerte in.

Opel Vivaro

De Opel Vivaro is een middelgrote bestelwagen die geschikt is voor verschillende soorten ondernemingen. Ongeacht uw bedrijfsactiviteiten is de Opel Vivaro lease door zijn grootte vaak een goede keuze. Bekijk onze huidige voorraad en kijk naar alle modellen en uitvoeringen. De Opel Vivaro dubbele cabine kan wellicht wel wat voor u zijn. Of de Opel Vivaro l2h1? Bekijk ons huidige voorraad en kies zelf welke variant van de Opel Vivaro het meest geschikt is voor uw onderneming. Regel nu uw zakelijke lease en haal direct uw auto op. Bij Auto Lease Centrale is het proces snel en makkelijk. Vul de online offerte nu in! De experts van Auto Lease Centrale helpen u graag verder.