fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Citroën elektrische bedrijfswagens lease

Sommige merken hebben zich in de afgelopen jaren bezig gehouden met het ontwikkelen van elektrische auto’s. Er zijn echter ook merken die zich toe hebben gelegd op het ontwikkelen van elektrische bedrijfswagens. Onder meer Citroën heeft daar in de afgelopen jaren onwijs veel aandacht aan besteed, waardoor het merk nu in staat is om een geweldige elektrische bedrijfswagen aan te bieden.

Citroën Bedrijfswagens lease

Door de jaren heen heeft Citroën zelfs twee verschillende elektrische bedrijfswagens op de markt gebracht. Afhankelijk van jouw voorkeuren kan je in het assortiment van Citroën dus altijd wel een geschikte bedrijfswagen vinden. Deze bedrijfswagen is niet alleen ruim en betrouwbaar, maar ook nog eens voordelig. Dat is zeker het geval als je kiest voor de Citroën elektrische bedrijfswagens lease. Door een dergelijke bedrijfswagen te leasen, geniet je al snel van flinke voordelen. Meer over deze voordelen vind je hieronder!

Citroën elektrische bedrijfswagens lease; de voordelen

Citroën is één van de bekendste merken binnen de wereld van de auto’s. Dit heeft het merk voor elkaar gekregen door kwaliteit te leveren, door fiscaal aantrekkelijke auto’s op de markt te brengen én door ook de pijlen te richten op de ondernemer. Voor ondernemers is de Citroën elektrische bedrijfswagens lease namelijk zeer interessant dit te noemen.

Dit heeft onder meer met de lage maandprijs én de budgetteerbaarheid te maken. Als je een Citroën bedrijfswagen gaat leasen, weet je namelijk precies wat je maandelijks aan de auto kwijt gaat zijn. Je kunt hierdoor zeer goed budgetteren en komt ook niet voor onverwachtse kosten te staan.

Als je voor de Citroën elektrische bedrijfswagens lease kiest, betaal je namelijk maandelijks een vast leasetarief. Binnen dit tarief zijn ook de onderhoudskosten opgenomen, waardoor je bij een mogelijke onderhoudsbeurt niet zelf de hoge factuur hoeft te betalen. Ondertussen valt het brandstofverbruik ook reuze mee. De modellen van Citroën rijden namelijk volledig op elektriciteit en zijn daardoor zeer voordelig in gebruik te noemen. Het enige waar je wel voor moet zorgen, zijn voor laadpalen bij bijvoorbeeld jouw kantoor of bij jouw huis. Mocht je hier interesse in hebben, kan je via Citroën ook de gewenste laadpalen aanschaffen.

Onder aan de streep is het leasen van een elektrische bedrijfswagen van Citroën zeker voordelig te noemen. Daarbij komt ook nog eens het gemak waar je van geniet. Je kunt altijd rekenen op de service van Citroën; ook als je onverhoopt stil komt te staan met jouw elektrische bedrijfswagen van Citroën.

Niet alleen het kostenplaatje van de Citroën bedrijfswagens zijn interessant te noemen; nee, dat geldt eigenlijk voor het totaalplaatje. Je hebt bij dit Franse merk namelijk ook nog de keus tussen twee verschillende modellen; de Citroën e-Berlingo en de Citroën e-Jumpy. Deze twee modellen zijn beide zeer interessant te noemen en brengen unieke voordelen met zich mee.

Bepaal wat jouw wensen zijn en vergelijk vervolgens de twee Citroën modellen met elkaar. Als je uiteindelijk kiest voor de Citroën elektrische bedrijfswagens lease, maak je een zeer verstandige, voordelige en logische keuze. De bedrijfswagens van Citroën hebben immers zéér veel te bieden!

Chat openen