fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Opel elektrische bedrijfswagens lease

Door de jaren heen is de automotive branche behoorlijk veranderd. Eerst lag de focus met name op het design van de auto, op de specificaties van de auto en op het uitrustingsniveau van de auto. Door de jaren heen is dit behoorlijk veranderd, aangezien de meeste aandacht nu uitgaat naar de motor van de auto. Meer en meer merken kiezen er voor om een elektrische auto op de markt te brengen; gezien de huidige staat van het milieu is dat ook het enige juiste wat de verschillende automerken kunnen doen.

Opel Bedrijfswagens lease
Opel Vivaro-e leasen

Opel Vivaro-e lease

Lease vanaf: € 569

Deze veranderingen zijn niet alleen bij personenauto’s zichtbaar, maar ook zéker bij de bedrijfswagens. Meerdere merken zijn al jarenlang bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van elektrische bedrijfswagens, waaronder Opel. Dit bekende Duitse automerk heeft een flinke invloed gehad in het verleden op de automotive branche; het is dan ook goed om te zien dat zij momenteel ook een voortrekkersrol op zich nemen in de wereld van de bedrijfswagens.

Mocht je een nieuwe bedrijfswagen nodig hebben, is het zeker interessant om naar de mogelijkheden van de Opel elektrische bedrijfswagens lease te kijken. Het Duitse merk biedt namelijk een zeer interessante elektrische bedrijfswagen aan; de Opel Vivaro-e. Deze elektrische bedrijfswagen levert de kwaliteit zoals je van Opel gewend bent én dat combineert dat met lage kosten. Hoe dat precies zit? Hieronder lees je alles over de voordelen van Opel elektrische bedrijfswagens lease.

Opel elektrische bedrijfswagens lease; de voordelen

Heb je interesse om een nieuwe bedrijfswagen te gaan leasen? Of ben je daar wellicht toe genoodzaakt omdat jouw bedrijf aan het groeien is? Dan is het, zoals hierboven al gesteld, interessant om naar de mogelijkheden van de Opel elektrische bedrijfswagens lease te kijken. Opel biedt namelijk de Vivaro-e aan; een volledig elektrische bedrijfswagen met een laag leasetarief.

Ja, het lage leasetarief is absoluut één van de belangrijkste voordelen van deze bedrijfswagen. Hoe het komt dat het leasetarief zo laag ligt? Dat is grotendeels te danken aan twee componenten uit het leasetarief; de afschrijving en de onderhoudskosten. De Vivaro-e heeft een behoorlijk hoge restwaarde, waardoor de auto per maand vrij weinig afschrijft. Dat is dan ook duidelijk terug te zien in het leasetarief.

Dat geldt dus ook voor de onderhoudskosten. Een Opel Vivaro-e heeft weinig onderdelen, waardoor er ook een stuk minder kapot kunt gaan. Je geniet hierdoor van lage onderhoudskosten én je kunt echt op jouw auto bouwen. Het is namelijk niet zo dat deze elektrische bedrijfswagen elke maand in de garage moet staan voor een kapot onderdeel.

Ook weet je nog een positieve bijdrage aan het milieu te leveren. Dat is niet alleen prettig voor de inhoud van jouw portemonnee, maar ook voor de uitstraling van jouw bedrijf. Naar jouw (potentiële) klanten laat je immers duidelijk zien dat je begaan met het milieu bent. Dit levert onder aan de streep alleen maar positieve woorden op, waardoor het nóg interessanter is om naar de mogelijkheden van de Opel elektrische bedrijfswagens lease te kijken!

Chat openen