fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Citroën Bedrijfswagens lease

Al jaren produceert Citroën kleine en grote bedrijfswagens. Vaak zijn deze in samenwerking met andere merken geproduceerd. Heeft u gekozen voor de Berlingo en Jumpy? Dan heeft u gegarandeerd een comfortabele bestelwagen. Voor de grote bestelwagen (Jumper) kunt u ook comfort verwachten, maar ook een hoog laadvermogen en een lage instap aan de achterzijde.

Citroën Bedrijfswagens lease

Er zijn een aantal redenen waarom mensen vaak een Citroën bedrijfswagen leasen. Ten eerste behoort het tot een van de laagste wat betreft prijs, daarnaast draagt het merk een vriendelijk imago. Trekt dit u ook aan bent u geïnteresseerd? Twijfel dan niet en schakel ons direct in. Bel of vul onze online in! Wij helpen u graag verder.

Citroen Jumpy

De Citroën Jumpy is niet zomaar een populair model. Het is een echte bus met veel laadruimte en is de bestelauto van het jaar 2020! Bent u als ZZP’er of MKB’er op zoek bent naar een ruime en compacte bestelwagen, dan is de Citroën Jumpy lease een goede optie. Bekijk welk model het beste bij uw onderneming past. Dat kan de Citroën Jumpy met dubbele cabine zijn of de Citroën Jumpy 2.0 hdi. Een gloednieuwe Citroën Jumpy diesel is ook erg populair onder ondernemers vanwege de lage brandstofkosten. Genoeg opties dus! Twijfel niet langer en neem direct contact op. Onze experts helpen u graag verder! Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.

Citroen Berlingo

De Citroën Berlingo is een populair model. Het is een bestelauto met een kleinere laadruimte. Bij Auto Lease Centrale helpen wij u graag met het vinden van de juiste keuze. De Citroën Berlingo is een geliefd bestelbus onder ondernemers en is zakelijk voordelig te leasen. Erg praktisch en comfortabel. U kunt deze bedrijfswagen ook Leasen. Dat is fijn, omdat de eerste afschrijving al is gedaan. De Citroën Berlingo is al jaren de bestelwagen onder ondernemers. Wilt u deze leasen? Twijfel dan niet om ons te bellen. Wij helpen u graag verder. Ook kunt u onze persoonlijke offerte invullen!

Als ZZP’er of MKB’er is de Citroën Berlingo lease ideaal. Een nieuwe bestelbus is vaak prijzig, maar is uiteraard ook mogelijk. De bedrijfswagen staat bekend om de ideale vorm en ruimte. Uiteraard kunt u ook voor de Citroën Berlingo gebruik maken van de Financial Lease om nog voordeliger uit te komen. Een financieel plan opstellen kan samen met een van onze experts. Twijfel niet langer en neem telefonisch contact op of vul onze online offerte in!