fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

klantenvertellen autoleasecentrale

Toyota Bedrijfswagens lease

De Toyota bedrijfswagen staat vooral bekend om zijn kwaliteit en lage onderhoudskosten. Als ondernemer kan dit een uitstekende keuze zijn. Bekijk ons aanbod van Toyota bedrijfswagens. Wij hebben een grote voorraad aan verschillende type en modellen Toyota bedrijfswagens. Kies zelf welke uitvoering het beste past bij uw onderneming. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. De leaseaanvraag en offerte is de volgende stap. Een Toyota bedrijfswagen leasen is erg voordelig bij Auto Lease Centrale. Profiteer nu van onze lage tarieven. Neem telefonisch contact op of vul de gratis offerte in. U kunt ons ook bereiken voor deskundig advies.

Toyota Bedrijfswagens lease

Toyota leasen voor bedrijfsmatig gebruik

Toyota heeft veel mogelijkheden voor bedrijfsmatig gebruik. Het is een Aziatisch merk die erg innoverend en modern is. De volgende modellen zijn bekend als het gaat om bedrijfsmatig gebruik:

  • Toyota HiAce
  • Toyota Proace
  • Toyota Tundra

De Toyota HiAce is ideaal voor ondernemers. De HiAce heeft een maximale trekgewicht van 1900 kilogram. De instap is van de Toyota HiAce is in vergelijking met zijn voorganger enorm verbeterd en zijn de veringen ook helemaal vernieuwd. Daarnaast heeft het nieuwe model een compleet nieuwe look met een middenconsole gemonteerde schakelpook.

De Toyota Proace Dubbele Cabine is een van de bekendste bedrijfswagens van het merk. Het model is zakelijk te leasen bij Auto Lease Centrale. Het model is erg ruim en heeft enorm veel functionaliteit. Tevens heeft de Toyota Proace Dubbele Cabine weinig onderhoudskosten.

Ook de Toyota Tundra is bij ons beschikbaar voor in de lease. Kwaliteit en lage onderhoudskosten is iets waar u aan kunt denken. Twijfel niet langer en vul de leaseofferte in. U kunt ons ook bellen voor deskundig advies. Onze professionals helpen u graag verder!

Chat openen