fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Tesla gaat deze zijn elektrische pick-up truck presenteren! Dit zijn natuurlijk echte Amerikaanse wagens en ik weet niet of de mensen al helemaal klaar zijn om hun benzine slurpende pick-up trucks in te ruilen, maar in Europa zijn we heel enthousiast.

Verandering zal blijven komen, en nu staat het in het teken van elektrisch rijden, hier gaat staat een bedrijf altijd vooraan, TESLA! Wij bij autoleasecentrale zijn grote fans van dit merk en andere soorten elektrische lease auto’s. Verder is de Model 3 van het merk dit jaar de bestverkochte auto geworden! We zijn erg benieuwd naar deze Cybertruck (zo noemt Elon Musk zijn uitvinding) 21 november zullen ze deze wagen officieel gaan onthullen, en dit is extra spannend want afgezien van een teaser afbeelding, is er vrijwel niets bekend over deze nieuwe elektrische pick-up

Ondanks dat we niet weten hoe de pick-up truck van Tesla er precies uit gaat zijn, zijn er wel enkele specificaties genoemd. Zo zouden er 6 personen in kunnen passen en zou deze pick-up een actieradius hebben van 645 en 800 kilometer.

Niet alleen Tesla is trouwens bezig met een elektrische pick-up truck, ook Ford is bezig met een elektrische versie van hun populaire Ford F150! Hier zullen we nog wel minimaal een jaar op moeten wachten, naar alle waarschijnlijkheid zal deze in 2021 op de markt verschijnen.

We gaan het nieuws rond de Tesla Cybertruck in de gaten houden, en zullen hier snel op terug komen! Want deze Tesla kan nog wel eens een geweldige uitkomst zijn als bedrijfswagen!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord