fbpx

De ontwikkelingen gaan sneller dan ooit, veel merken komen met hun nieuwe elektrische auto’s en sneller dan we misschien verwachten zullen de verbrandingsmotoren uit het stadsbeeld verdwijnen. Maar elektrisch rijden is nog best prijzig, tuurlijk zijn er voldoende subsidies, belasting regelingen en vrijstellingen.

Vooral de leaserijder zal beamen dat door het zeer gunstige bijtellingspercentage het ineens redelijk betaalbaar kan worden om een Tesla model 3 of bijvoorbeeld een mooie Audi e-tron te rijden.

Maar voor veel mensen is het nog heel duur, gelukkig zijn er steeds meer auto merken die met goedkopere modellen komen. Bijvoorbeeld de Renault Zoë die al enige tijd de markt bediend met een leuke kleine elektrische stadsauto, maar nu komt ook Kia met de e-Niro en de langverwachte Peugeot 208 e.

Een leuk alternatief waar we het eerder over gehad hebben is de Opel Corsa-e. Dit is de elektrische versie van de Opel Corsa en de prijs van deze elektrische Corsa begint vanaf €30.999,- Verder heeft deze instap in tegenstelling tot de Corsa met een benzine motor standaard airconditioning. Ook is deze uitgerust met AppleCarplay, keyless start en cruise control. Ook kun je de uitgebreide Corsa-e Launch Edition nemen die onder meer voorzien is van een navigatiesysteem, 17 inch velgen en LED-koplampen, deze begint bij €34.999,-

Deze leuke Opel Corsa-e is trouwens leverbaar vanaf 2020. De Corsa-e Launch Edition zal in het voorjaar al leverbaar zijn en de instap vanaf het derde kwartaal. Het zakelijke tarief zal dus te leasen zijn met 8% bijtelling en we kunnen nu al bestellingen plaatsen voor deze topper!

Andere elektrische auto’s waar we met smart op wachten zijn de Peugeot 208-e en de Nissan Leaf 2.Zero.

Vraag vandaag nog een offerte op!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord