fbpx
BMW komt met een modeljaarupdate voor de 4 serie. Naast uiterlijke wijzigingen is er onderhuids ook het een en ander aangepast.

De modeljaarupdate van de BMW 4 serie geldt voor alle carrosserievarianten en uitvoeringen. Het uiterlijk zal hierbij licht aangepast worden door middel van iets andere bumpers en zeshoekige LED verlichting. Er zijn ook nieuwe kleuren en velgen leverbaar, net als nieuwe aankleding opties voor het interieur. De halogeenexemplaren zullen vervangen worden door nieuwe LED-koplampen. Mistlampen en LED-achterlichten zijn nu standaard inbegrepen in de uitrusting. Op het gebied van infotainment is er een nieuw multifunctioneel instrumentenpaneel welk zijn lay-out aanpast aan de rijmodus. Het optionele Professional-navigatiesysteem zal voorzien worden van een nieuw interface.

Op technisch gebied is er ook wat nieuws te zien, namelijk de wielophanging is voor deze modeljaarupdate ietsjes aangepast. De afstemming is wat stugger voor wat sportiever rijgedrag met betere rechtuit stabiliteit, maar BMW belooft dat het comfort hier niet onder zal lijden.
De BMW 4 serie is vanaf half maart leverbaar, de prijzen zullen na de modeljaarupdate ook iets veranderen.

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord