fbpx

Als we een blik werpen op het eerste kwartaal van 2019 dan kunnen we zien dat in Januari de Volkswagen Golf, Volkswagen Polo en Skoda Octavia Combi de meeste verkochte auto’s waren. In februari waren de Ford Fiesta, Kia Picanto en Ford Focus Wagon populairste onder de leaseauto’s. In Maart is het toen anders gelopen namelijk de Tesla Model 3 was de populairste leaseauto, niet alleen de meeste geleasde auto onder elektrische auto’s maar ook onder de reguliere auto’s.

De populariteit van de Tesla Model 3 zal naar verwachting nog wel even aanhouden, aangezien de zakelijke rijders in aanmerking gaan komen voor 4% bijtelling. De verwachting is dat naast de Tesla Model 3, de Kia e-Niro, de Hyundai Kona Electric en Nissan Leaf de populairste leaseauto’s van 2019 blijven onder de EV’s. Als we kijken onder reguliere auto’s dan hebben we te maken met de Volkswagen Up, Volkswagen Polo en de Renault Clio als populair.

De Kia e-Niro en Hyundai Kona Electric
Beide auto’s zijn zo populair dat er een wachttijd is van 1 jaar voordat de auto geleverd kan worden. Dus als je in aanmerking wilt komen voor één van deze bovenstaande auto’s, en wilt profiteren van 4% bijtelling dan kan je contact opnemen met Autoleasecentrale.nl

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord