fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Het is zo ver maandenlang was onduidelijk hoe die eruit zou komen te zien, maar hier is die dan. Na de elektrische Golf wilt Volkswagen met deze ID.3 een grote stap zetten in een kenmerkende auto voor de massa. Daarnaast wilt het merk een groot deel van de markt overnemen van bijvoorbeeld Tesla.

Het ontwerp was al deels bekend, dit kwam omdat in mei de eerste beelden getoond werden door de fabrikant, maar nu kunnen we de hele auto beschouwen en ik moet zeggen het is een mooie auto! Het is wel een futuristisch design waarvan je direct kan zien dat het een elektrische auto is maar dat misstaat zeker niet.

Deze achterwiel aangedreven ID.3 komt is geïntroduceerd in drie verschillende versies, een 45 kWh, 58 kWh en een 77 kWh. Dit vertaalt zich in respectievelijke reikwijdtes 330 km, 420 km en 550 km!  

Het interieur is ondoorgrondelijk Volkswagen, het wijkt dus niet veel af van de huidige modellen. Wel is deze ID.3 voorzien van een tweetal mooie schermen een 10,1 inch scherm in het midden en een kleine versie achter het stuur.

Verder is het formaat van de ID.3 redelijk vergelijkbaar met de Golf maar binnenin de auto is het verschil goed te zien. Volkswagen noemt het een open space interieur waar de inzittende veel ruimte moeten hebben.

De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekendgemaakt maar we weten wel dat het instapmodel van de ID.3 in Duitsland minder dan 30.000 euro zal gaan kosten, maar de details over alle prijzen moeten nog bekend gemaakt worden.

We houden jullie op de hoogte!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord