fbpx

Er is een nieuwe Opel Corsa! Dit populaire model heeft extra snel een opvolger gekregen!

Bij deze Opel Corsa hebben ze niet alleen aan het design gedacht maar hebben ze ook de rijeigenschappen en verbruik in acht gehouden, hij is namelijk een stuk lichter dan het voorgaande model. Er was al redelijk wat bekend alleen over de prijzen was nog wat onduidelijkheid, maar we hebben ze!

De Corsa heeft een instapmodel vanaf €16.999,- welke motor deze heeft is nog niet bekend maar waarschijnlijk zal dit een 75 pk uitvoering betreffen. Opel komt met meer dan alleen een basis Corsa, ook is er een Edition, GS Line en een Elegance. Het gaat om benzine en diesel motoren met vermogens vanaf 75 pk tot 130 pk. Deze nieuwe 1.2 motor met een Turbo is zeer pittig in de lichtere Opel Corsa. Ook is de Opel Corsa optioneel te leveren met een achttraps automaat. De basis uitvoering is niet uitgerust met een airconditioning, de modellen vanaf de Edition zijn wel uitgerust met airconditioning. Verder is de sportieve GS er al vanaf €21.999,- en de luxe Opel Corsa Elegance zal eveneens €21.999,- kosten

Ook zijn ze al te bestellen. Nu bestellen verzekerd je van een levering aan het einde van dit jaar!

Daarnaast hebben we momenteel leuke aanbiedingen op de volledig elektrische Opel Corsa-e ook een zeer complete auto waarvan de Launch Edition standaard uitgerust is met automatische airconditioning, LED koplampen en 17 inch lichtmetalen velgen! Aangedragen door een elektromotor met 136 pk en door zijn batterijpakket van 50kWh heeft hij een rijbereik van 330 kilometer!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord