fbpx

Ben jij een ZZP’er of een MKB’er en ben je op zoek naar een nieuwe leaseauto, dan kun je een Mercedes Vito leasen. Deze middenklasse bestelbus van Mercedes is wonderbaarlijk ruim en je kunt er wel 790 liter aan spullen in kwijt. Hierdoor zijn deze busjes ideaal voor bijvoorbeeld servicemonteurs, voor vakmensen of hoveniers. En aangezien het een Mercedes betreft weet je zeker dat je een bestelauto ontvangt met een krachtige motor en van uitmuntende Duitse kwaliteit.

De nieuwste Mercedes Vito leasen

Het laatste generatie van de Vito die door Mercedes op de markt is gebracht is afkomstig uit 2014. Deze Vito’s zien er modern, strak en professioneel uit. Daarnaast zijn deze auto’s uitgerust met een aantal andere extra, zoals een actieve parkeerhulp en zijwind assistentie. Er zijn modellen met Collision Prevention Assist en Attention Assist, twee assistenten die je waarschuwen als je tekenen van vermoeidheid gaat vertonen. Deze bestelbus is dus bijzonder veilig en voor mensen die vaak op de weg zitten een duidelijke favoriet.

De Mercedes Vito modellen

Ga je een Mercedes Vito leasen, dan heb je de keuze uit drie modellen. Daarmee krijg je de mogelijkheid je Vito exact aan te passen aan je eigen behoeften.

Dichte cabine: de Vito met een dichte cabine is te krijgen in drie verschillende lengtes en deze lengtes bepalen hoe groot je laadruimte is. Dit is dus een bestelbus die voornamelijk geschikt is voor het vervoer van goederen.

Dubbelcabine: deze bestelbus heeft ook een achterbank, waardoor je er 5 passagiers mee kunt vervoeren. Daarnaast is er ook een ruime laadruimte. Dit model is handig als je regelmatig mensen vervoert, maar ook goederen kwijt moet kunnen.

Taxi: als laatste is er een taxi versie. Hierin kunnen 8 personen vervoerd worden en deze bus is dus enkel en alleen geschikt voor personenvervoer. Kies de Vito als je op zoek bent naar een betrouwbare bestelbus die exact is afgesteld op jouw functiegebied.

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord