fbpx

Model uitkiezen uit voorraad

Een leaseauto uitkiezen kan net zo spannend zijn als wanneer je een auto gaat kopen. Je kunt immers kiezen uit tal van verschillende merken en de meeste modellen zijn gewoon nieuwe auto’s die nog niet eerder een andere eigenaar hebben gehad. Door te huren krijg je dus de voordelen van een nieuwe auto, echter zonder de extra financiële nadelen. Laat je dan ook zeker verbazen over de mogelijkheden en informeer hoe je een leaseauto kunt aanvragen. Vaak wijzigt zich dit vanzelf, wanneer je op de website van een leasemaatschappij gaat kijken.

Aanbod bekijken

Op de website zie je vaak ook al het aanbod staan van modellen en automerken waaruit je kunt kiezen. Of je voorkeur nu uitgaat naar een BMW, Mercedes, Citroën, Volvo, Ford of Toyota, alles is hierin mogelijk. De prijzen om een bepaald merk te huren kunnen wel afwijken en verschil geven in wat voor jou haalbaar is, echter het is prettig te merken dat er geen limiet is aan de mogelijkheden. Soms wordt er een auto gekozen, zeker als je een leaseauto van een werkgever krijgt. Ook dan kun je altijd rekenen op goede kwaliteit. Welk merk je ook krijgt of uitkiest, er wordt altijd voor gezorgd dat er goed onderhoud gepleegd wordt en dat de auto’s in uitstekende staat verkeren.

Snelle levering

Een voorraad auto leasen heeft nog meer voordelen. Vaak zijn dit auto’s die als een grote partij zijn aangekocht en deze worden op voorraad bewaard. Wanneer je dus een dergelijke auto uitkiest, dan zal deze ook sneller geleverd kunnen worden. De wachttijd tot het ophalen van je leaseauto wordt hiermee verkort en je kunt sneller met je leaseauto wegrijden.

Goed kwaliteit voor weinig

Doordat bij een voorraad auto leasen de auto’s in grotere getalen naar het magazijn worden gebracht, kan er vaak nog een extra korting op de huurprijs worden geboden. Hierdoor krijg je dus een leaseauto van goede kwaliteit, voor nog minder geld. Hierdoor wordt het leasen van een auto zeker een nog aantrekkelijker alternatief op het aanschaffen van een nieuwe auto.

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord