fbpx

Nou is het niet langer te ontkennen, elektrisch rijden is het nieuwe rijden. Er komen steeds meer merken en modellen op de markt en deze elektrische auto’s worden ook steeds betaalbaarder. Dit jaar is het eerste jaar waarin er meer elektrische auto’s zijn verkocht dan auto’s met een dieselmotor, dit blijkt uit gegevens die het informatiebureau Aumacon heeft vrijgegeven. Ook zit de verkoop van plug-in hybride auto’s in een stroomversnelling.

Mensen kiezen voornamelijk nu voor elektrische auto’s omdat de bijtelling laag is, dit maakt ook dat er sinds september dit jaar nog bijna 30.000 extra elektrische auto’s op kenteken zijn gezet. Dat is natuurlijk een gigantische stijging!

Maar ondanks dat de voordelen duidelijk zichtbaar zijn, snap ik ook dat het zomaar kan zijn dat je nog niet helemaal klaar bent voor de overstap naar elektrisch rijden. Dit kan te maken hebben met de actieradius, de aanschafprijzen of misschien wil je het gewoon nog even aankijken. Het kan natuurlijk ook zijn dat het huidige elektrische aanbod nog niet passend genoeg is en je wacht tot het juiste model op de markt komt. 

BMW heeft hier een passend concept voor geïntroduceerd, BMW i-Ready! Het is een nieuwe dienst van BMW Financial Services. Toegankelijk voor zowel zakelijke als privé-rijders. Het is een leasecontract waarbij men na 24 maanden het huidige contract kosteloos kan beëindigen om over te stappen op een elektrische of plug-in hybride BMW. Men kan dan alsnog de verbrandingsmotor inruilen voor een gloednieuwe elektrische auto. Bijvoorbeeld een BMW iX3 of een i4 die gaan komen. Deze service zal aangeboden worden voor een kleine 10 euro extra per maand boven op de huidige leaseprijs.

Je kan er natuurlijk ook altijd voor kiezen om een auto te leasen voor 24 maanden, zo zit je niet direct voor vijf jaar vast aan een auto. Je maand bedrag zal iets duurder zijn maar zo kun je wel een beetje de kat uit de boom kijken!

Als je niet goed weet wat je precies wilt, kunnen we je altijd adviseren!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord