fbpx

Dagelijkse ritjes naar het werk zijn niet meer spannend voor de Nederland, vooral als er nog files bij komen. Elektrische auto leasen is dan ideaal in deze situatie.

Dit is ook de reden dat de elektrische auto steeds meer populair gaat worden in het bedrijfsleven, want woon-werkverkeer is juist ideaal met elektrisch rijden. Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven steeds meer elektrische auto’s aanbieden aan hun werknemers. Sommige bedrijven zijn zelfs heel extreem dat ze uitsluitend alleen elektrische auto’s willen hebben binnen de onderneming.

Bedrijven willen niet alleen verduurzamen of tenminste groen rijden, maar een elektrische auto moet ook een goede uitstraling geven aan klanten. Nu zijn er zelfs veel betaalbare elektrische auto’s als aanbod, namelijk de Hyundai Kona Electric en Kia e-Niro passen binnen leasebudgetten, waar een Tesla dat niet doet. In 2020 zullen zal zelfs de Peugeot e-208 en DS 3 Crossback E-Tense op de markt komen.

De stijgende vraag naar elektrische auto’s zal alleen maar meer worden binnen het bedrijfsleven, en dat zie je voornamelijk ook bij de leasemaatschappijen dat er steeds meer elektrische auto’s opgekocht worden.

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Chat openen