fbpx

Volvo is een van de eerste fabrikanten die keuze hebben gemaakt richting de toekomst, namelijk elektrische Volvo. Eerst hadden ze alle motoren aangeschaft met vier cilinders. Vervolgens hebben ze afscheid genomen van Dieselmotoren. Volvo heeft ook aangegeven dat ze na 2021 alleen nog maar enkel elektrische auto’s gaan verkopen.

Maar dat is nog net alles, want Volvo gaat ook al zijn auto’s begrenzen op 180 km/u en komt met een speciale sleutel zodat de Volvo eigenaar een zwaar geknepen auto kan uitlenen. Volvo is wel het braafste jongetje van de klas. Wat dat betreft is het wel vreemd dat het Zweedse merk met Chinese eigenaren nog geen elektrische auto in het assortiment heeft.

De Polestar 2 is op een Apple-esque manier geïntroduceerd maar nog niet leverbaar. Gelukkig komt daar snel verandering in. Volvo gaat dit jaar nog komen met een volledig elektrische XC40, zo laat het merk weten aan Automotive News Europe.

De volledig elektrische Volvo XC40 zal aan het einde van dit jaar voorgesteld worden. Normaal gesproken zou je denken aan een introductie op de IAA in Frankfurt, maar Volvo slaat veel beurzen tegenwoordig over. Naar verwachting zal de eerste emissieloze XC40 begin 2020 afgeleverd worden

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord