fbpx

De reden om een eigen onderneming te beginnen is vaak de flexibiliteit die het met zich mee brengt. Je bent eigen baas en kunt je eigen keuzes maken. Het leasen van een bestelbus bij de Auto Lease Centrale is een gemakkelijke optie, geschikt voor het flexibele leven van de ondernemer. Je kunt voor een door jou gewenste periode een leasecontract afsluiten, zonder ergens aan vast te zitten. Dit is een ideale mogelijkheid voor de startende ondernemer die nog niet beschikt over het nodige eigen vermogen om direct een bedrijfswagen aan te schaffen, maar wel graag mobiel wil zijn.

Tijdsbesparing

Als ondernemer gaat je bedrijf voor alles: je wilt geen extra tijd kwijt zijn aan het regelen van een verzekering en andere zaken die komen kijken bij de aanschaf van een bedrijfswagen. Als je een bestelbus huurt heb je deze problemen niet, alle zaken zijn in één keer geregeld. Binnen een dag heb je het leasecontract getekend en ben je de trotse, tijdelijke eigenaar van een van de beschikbare bedrijfswagens. Ook de nodige verzekeringen kunnen direct geregel worden, zodat je direct met jouw nieuwe bedrijfsauto aan de slag kunt. Het regelen van een lease auto bespaard dus kostbare tijd, die je liever in je onderneming wilt steken.

Een vast bedrag per maand

Wat natuurlijk ook van belang is bij de keuze van een bedrijfswagen, is de kosten die de auto met zich mee brengt. Deze blijven bij het leasen laag. De bijbehorende reparatie- en onderhoudskosten worden bij de maandelijks overeengekomen prijs inbegrepen. Je betaalt dus een vast bedrag per maand en komt niet voor ongewenste verrassingen te staan. Ook niet wanneer er grotere reparaties gedaan moeten worden, zoals het vervangen van onderdelen of de jaarlijkse onderhoudsbeurt. De reparatiekosten zijn altijd voor het verhuurbedrijf, hoe hoog deze ook mogen zijn. Daarnaast kun je rekenen op een goede service en inruilvoordeel wanneer je je huidige bedrijfswagen wilt inwisselen voor een nieuwer model.

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord