fbpx

Hyundai doet hele goede zaken met de Kona Electric, naast de Kona Electric doet de Kia e-Niro ook heel goed in de Europese automarkt. Ondanks lange levertijd wilt bijna iedereen toch deze beide auto’s leasen, vooral vanwege de lage bijtelling. Er zijn bepaalde leasebedrijven die dit soort auto’s hebben ingekocht en weer in de lease zetten doordat ze het op voorraad hebben.

De auto’s zijn ook zo geprijsd dat de volledige aanschaf in aanmerking komt voor 4% bijtelling. Dit is natuurlijk heel interessant voor de zakelijk markt. Hyundai heeft in de planning ook een crossover staan.

De Hyundai Kona Electric introduceert onder meer AC 3 fase laden. Dit houdt in dat je straks thuis tot 3 keer zo snel kunt laden als nu het geval is. Hierover zal Hyundai nog meer informatie bekendmaken.

De Huidige Kona doet het op dit moment met fase 32A, dat is net als bij de Jaguar I-Pace en de Kia e-Niro. Maar het is wel zo dat de aandrijflijn van de Hyundai Kona Electric hetzelfde is als de Kia e-Niro. Hierdoor is de kans ook groot dat de Kia e-Niro ook overstapt op AC 3 fase laden. Eind dit jaar zal de nieuwe Kona Electric geïntroduceerd worden op de Europese markt, vooralsnog zijn de prijzen nog niet bekend voor deze auto.

Voor meer informatie met betrekking tot een elektrische auto leasen dan kan je contact met Autoleasecentrale.nl 

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord