fbpx

Een goede bedrijfsauto is niet in een enkele vorm te gieten. Het is namelijk voor ieder bedrijf en voor iedere ondernemer verschillend wat de kenmerken van een goed voertuig voor zakelijke doeleinden moet kunnen. Dit is dan ook de reden waarom Mercedes Citan lease juist zo breed succesvol is. De auto is namelijk flink aan te passen aan de wensen van de ondernemer. Daardoor kan je dus zorgen dat de auto precies zo is ingericht en precies dat kan wat jij wenst. Dit kan je bijvoorbeeld doen op het gebied van de motor en de laadruimte.

Een autolease aangaan

Wanneer je een leasecontract afsluit, dan wil ja natuurlijk het liefst direct met de auto wegrijden. In sommige gevallen kan dit ook gewoon. De auto kan dan volgens de zogenaamde voorraad auto lease worden meegenomen. Dit zijn auto’s die al op voorraad klaarstaan bij de leasemaatschappij. Er hoeft dan verder niets meer aan gedaan te worden. Dit is vooral aantrekkelijk omdat je geen verdere wachttijd hebt als ondernemer. Je hebt geen last van bijvoorbeeld tijdelijke huurauto’s die je moet inruimen en uitruimen waardoor je onnodig tijd verliest. Je kunt direct met je nieuwe auto aan de slag en zakendoen.

Gebruik van software

Auto’s worden steeds meer afhankelijk van software. Dit brengt een flink aantal voordelen met zich mee. Zo is het bijvoorbeeld veel minder stressvol om de weg op te gaan. Je hebt immers voortdurend assistentie van allerlei computersystemen. Denk bijvoorbeeld aan systemen die je helpen als je heuvel op moet wegrijden. Of aan systemen die letten op je veiligheid. Dit zorgt ervoor dat je wat geruster en comfortabeler zit tijdens die vele uren die je voor jouw onderneming op de weg doorbrengt. Dit is bovendien in zeer grote mate naar eigen inzicht in te vullen. Veel opties kan je zelf toevoegen of juist weglaten.

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord