fbpx

Hoewel sommige mensen bij het woord “milieu” denken dat dit betekent dat je duurder leaset, hoeft dit niet het geval te zijn. In tegendeel zelfs. Je hebt de keus uit heel veel verschillende leasemaatschappijen, met verschillende soorten auto’s. Zo zijn er tegenwoordig hele zuinige leaseauto’s, waarmee je wel honderden euro’s aan brandstof per jaar kan besparen. Er worden steeds meer schonere auto’s geproduceerd die minder CO2 uitstoten, omdat ze heel weinig brandstof verbruiken. Ook worden er steeds meer hybride of elektrisch auto’s op de markt gebracht die weinig tot geen uitstoot hebben. En een fijne bijkomstigheid is dat milieuvriendelijk auto leasen ook door de overheid beloond wordt door een lagere bijtelling. Alles bij elkaar opgeteld kom je op termijn voordeliger uit.

Fossiele brandstof

We zijn ons allemaal bewust van het feit dat de fossiele brandstof, waar we nu veel gebruik van maken, op den duur uitgeput zal raken. En wat is er dan beter om een alternatief achter de hand te hebben die duurzaam is en waarbij de natuur intact blijft. Dit alles hoeft helemaal niet zoveel geld te kosten. Integendeel zelfs; het kan op den duur juist geld gaan opleveren. Kortom een goede manier van duurzaam verantwoord leven, waar zowel de mens als de natuur profijt van hebben.

Elektrisch leaseauto’s

Elektrisch auto leasen is bij uitstek de milieuvriendelijke manier van autorijden. Dit komt doordat deze auto’s geen CO2 uitstoten. De voordelen zijn vooral de lage bijtelling en de lage energiekosten. Vanzelfsprekend vallen de onderhoudskosten ook lager uit en wat sommige mensen niet weten, is dat je bij deze auto’s geen motorrijtuigenbelasting hoeft te betalen. Wie een goede optelsom kan maken weet dat je hierdoor goedkoop auto leasen kunt realiseren. En door al deze voordelen en gunstige fiscale maatregelen kunnen de leasemaatschappijen niet anders dan het leasetarief voor dit soort auto’s zo laag mogelijk maken en houden.

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord