fbpx

Wanneer je ervoor kiest een bedrijfsauto te leasen, betaal je per maand een vast lease bedrag. In dit lease bedrag zit de wegenbelasting en de onderhoudsbeurten en de verzekering. Je hoeft dus alleen de brandstof zelf te betalen. En dat is wel zo lekker, want hoe vervelend is het als een grote beurt weer eens een gepeperde rekening oplevert? Met lease heb je daar nooit meer last van, het enige wat je namelijk zelf betaalt is de brandstof. Op deze manier kun je heel gedetailleerd berekenen wat jouw autokosten voor dit jaar zullen zijn. Heel fijn als je ondernemer bent.

Door slim te leasen kun je besparen

Daar waar je vroeger alleen maar nieuwe auto’s kon leasen, hoeft dat tegenwoordig niet meer. Er zijn veel maatschappijen die naast de auto’s ook occasions in het assortiment hebben. Zo rij je wel een goede auto, de occasions zijn doorgaans slechts een paar jaar oud, maar voor veel minder geld dan een nieuwe auto. Ook kun je geld besparen door te kiezen voor een langere leasetermijn. Hoe langer de leasetermijn, hoe lager het maandbedrag. Wel goed om over na te denken is dat wanneer je kiest voor een lange leasetermijn je ook zeker weet dat je dit voor een langere tijd aan wil gaan. Contracten tussentijds verbreken is doorgaans niet eenvoudig en brengt hoge kosten met zich mee.

En goed voor het milieu

Als je graag wat goedkoper wil leasen is het ook slim om te kijken naar het brandstofverbruik van de auto. Koop je een wat kleinere en zuinigere auto, dan betaal je per saldo veel minder. Dit zie je niet alleen terug in je maandbedrag, maar ook in de kosten die je wel zelf moet betalen en dat is de brandstof. En natuurlijk helemaal een win-win situatie: doordat je minder brandstof verbruikt is het ook nog eens beter voor het milieu. Groen voor je omgeving en groen voor je portemonnee.

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord