fbpx

Vier maanden geleden is de Renault Clio lease angekondigd door het Franse merk en nu pas presenteren zij de prijzen van de auto. Het nieuwe model zal een fraai nieuwe uiterlijk hebben, interieur en een aantal motoren.

De instapmodel van de Renault Clio komt namelijk op de markt tegen een bedrag van €17.290. Hiervoor krijg je dan de Renault Clio met 100 pk sterke TCe-benzinemotor en een handgeschakelde vijfbak in de Life uitvoering. Mocht je een krachtigere blok willen hebben dan kan je de 130 TCe nemen voor een vanafprijs €23.690,-. De instapmodel Intens uitvoering is standaard wel met een automatische versnellingsbak.

De Fransen houden van diesel en dat vinden we ook in het gamma van de Clio een zelfontbrander. De Blue dCi is goed voor 85 pk en is gekoppeld aan een handgeschakelde versnellingsbak. Deze wordt geleverd in de Zen uitvoering en zal €22.190 kosten.

De nieuwe Renault Clio is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. De Life uitvoering heeft de minste opties, maar wel een standaard LED verlichting, airco en een veiligheidsysteem terwijl de Initiale Paris het meest compleet is, met een lederen bekleding, verwarmd stuurwiel en speciale 17 inch velgen.

Wil je Renault Clio leasen, dan kun je contact opnemen met Autoleasecentrale.nl

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord