fbpx

Tesla heeft meer Tesla Model 3’s verkocht dan dat Volkswagen Polo’s heeft kunnen verkopen in Nederland.

Het is natuurlijk geen verassing dat de Tesla Model 3 ontzettend populair is onder leaserijders, we krijgen dagelijks aanvragen binnen voor deze prachtige auto. Maar zelfs wij hadden nooit verwacht dat deze Model 3 alle andere automodellen zou verslaan in de verkoop. Echter is het een feit geworden, de Tesla Model 3 is de bestverkochte auto van Nederland. Zelfs de populaire Volkswagen Polo is vorige maand ingehaald!

De Tesla Model 3 werd afgelopen September wel 5.788 keer op kenteken gezet volgens officiële Bovag cijfers. Elon Musk is zeker geslaagd in het maken van een elektrische auto voor “normale bestuurder”  Tesla Model 3 heeft een heel goed jaar goed voor 4,1 procent van de markt. De vaste nummer een was altijd de Volkswagen Polo, maar die komt dit jaar niet eens in de buurt met slechts 2,9% van de autoverkoop.

Toch is het logisch dat de Model 3 veel leaserijders aan trekt in Nederland. Het is een extreem goede deal, in de basis kan je deze auto krijgen met een prijs die onder de 50.000 euro komt en hierdoor is de gehele auto te rijden tegen een bijtelling van 4%. Als leaserijder heeft u hierdoor een zeer laag maandbedrag en hierdoor is het een van de beste elektrische auto’s op de markt.

Wat Tesla ook heel goed kan is hoge kwaliteit leveren, en ondanks dat de Model 3 ver onder de prijs van bijvoorbeeld de Tesla Model S en de Tesla Model X ligt, lever je niet in op kwaliteit!

Hij zit vol met snufjes, een enorm mooi touchscreen in het dashboard waar jee alle functies mee kan besturen. De hele reis kan gepland worden via dit scherm, en je kan zelfs een aantal leuke spelletjes erop spelen! Met de nieuwste update kan je zelfs tijdens het opladen Netflix kijken! Ik ben verliefd, en gezien de verkoopcijfers ben ik niet de enige.

Vraag snel een offerte aan!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord