fbpx
Tesla model X

Hieronder treft u 4 zaken die handig zijn om te weten over de Tesla Model X.

Vleugeldeuren

De Tesla Model X heeft vleugeldeuren in vergelijking met de Tesla Model S. In de deuren zitten sensoren zodat deze niet opent of sluit als er een persoon of object te dichtbij staat, je kunt ze ook op afstand openen. Tesla heeft ook een andere functie toegevoegd, het portier opent uit zichzelf als de eigenaar van de Tesla komt aanlopen.

Snelladen

Met een stopcontact van 220 volt duurt het ongeveer 13 uur voordat een Tesla Model X met een lege accu helemaal volgeladen is. Maar het kan ook sneller als je de Tesla Wall Connector (380 volt) van 550 euro monteert, want dan wordt de laadtijd verkort tot slechts 5 uur. Hiervoor is wel eerst een kleine aanpassing nodig in de software van de auto. Bij snellaadstations is de accu zelfs binnen 40 minuten voor 80% al gevuld, maar laden via het Tesla Supercharge netwerk gaat het snelst.

Korte Levertijd

De eerste exemplaren van de Tesla Model X zijn sinds September 2016 in Nederland, je kan dus nu al een proefrit gaan maken. Als je hem direct bestelt, dan kan je begin November al in de Tesla Model X rijden.

Voordelig leasen

Via Autoleasecentrale bespaar je flink op de leasepremie, dit vanwege onze samenwerking met Tesla en onze leasepartners. Vraag nu een offerte aan voor een Tesla Model X op onze website, en ontvang binnen 15 minuten een scherpe offerte.

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord