fbpx

Mercedes Citan lease is uit zakelijk oogpunt een goede deal. Niet alleen omdat de auto perfect past bij een ondernemer, maar ook om een aantal heel andere punten. Denk bijvoorbeeld aan blue-efficiency. Dit is een systeem dat de auto extra duurzaam maakt. Omdat je voor jouw onderneming zeer veel zakelijke kilometers maakt is het dus zeer sterk aan te raden om dergelijke duurzame keuzes in serieuze overweging te nemen. Ook wanneer het een leaseauto betreft is dit namelijk van groot belang. Duurzaam ondernemen is bovendien op dit moment zeer sterk in opkomst, waar ook jij voordeel mee kunt doen.

Een checklist afgaan

Wanneer je een auto voor zakelijke doeleinden gaat leasen, bedenk je dan wat je allemaal wil dat de auto wel of juist niet kan. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door een checklist voor jezelf te maken. Of dit natuurlijk in samenspraak met de leasemaatschappij doen. Neem hierin dingen op als de hoeveelheid laadruimte, de mate van comfort, de duurzaamheid en de prestaties van de auto. Wanneer je alles bent langsgegaan, dan is de kans groot dat een Mercedes Citan met een keur aan mogelijke opties, voor jou de ideale bedrijfsauto blijkt te zijn. In sommige gevallen is hij door voorraad auto leasen zelfs direct mee te nemen omdat hij al klaarstaat.

Gemakkelijk aan te passen

Met de Mercedes Citan is zeer veel mogelijk. Zo is er bijvoorbeeld een flinke keuze in het soort motor dat in de auto kan. De ene motor is zuiniger dan de andere. Ook kan de ene motor net iets meer presteren dan de andere. Het hangt dus vooral sterk af van wat jij als ondernemer nodig hebt als je een keuze gaat maken. Het grote voordeel is dat je de Citan door de vele keuzes op allerlei vlakken juist zeer sterk aan jouw persoonlijke wensen kan laten aanpassen. Zo ben je er dus zeker van dat je de ideale auto voor jouw werkzaamheden hebt.

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord