fbpx
Dat hangt helemaal af van wat jij precies wil. Wil je precies weten waar je aan toe bent qua kosten en behoudens de brandstof niets zelf hoeven betalen? Met andere woorden: wil je geen gedoe, onverwachte kosten en papierwerk met je bedrijfsauto? Dan is Full Operational Lease iets voor jou. Bij Full Operational lease zijn alle onderhoudsbeurten, reparaties, verzekering, pechhulp en wegenbelasting voor rekening van de leasemaatschappij. Hierdoor zal het maandbedrag wat hoger zijn. Kies je bijvoorbeeld voor netto operational lease, dan deel je mee in de onderhoudskosten om zo je maandbedrag laag te houden.

Maar ook als je een eigen bedrijfsauto nodig hebt kun je leasen

Deze constructie heet financial lease. Het voordeel hiervan is dat je na afloop van de leasetermijn een eigen auto hebt. Daar waar je het gevoel kunt hebben dat je bij operational lease maandelijks geld weggooit, is dat bij financial lease dus niet zo. Het enige nadeel van financial lease is dat je wel verantwoordelijk blijft voor het economisch risico van de bedrijfsauto. Als je bedrijfsauto kapot gaat of je raakt onverhoopt betrokken bij een ongeluk zorgt de leasemaatschappij niet voor een nieuwe auto.

Een bedrijfsauto leasen is eenvoudig

Het prettige aan het internet is niet alleen dat je snel dingen op kunt zoeken, je kunt ook heel makkelijk leasemaatschappijen onderling vergelijken. Lease contracten en leasemaatschappijen bestaan er namelijk in alle soorten en maten. Onderzoek goed de verschillen tussen de leasemaatschappijen, zodat je een deal eruit kunt slepen die precies op jouw onderneming toegesneden is. Tegenwoordig bieden bijna alle grote automerken de mogelijkheid om auto’s te leasen. Meestal kun je via de website van de desbetreffende leasemaatschappij gewoon vanuit je luie stoel een vrijblijvende offerte aanvragen. Zeker weten dat het model van jouw keuze daar tussen zit.

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord