fbpx

Nu hoor ik mensen denken, wie heeft die auto in het zicht gezet van die prachtige Erasmusbrug, maar eenmalig mag dat, het is namelijk de nieuwe Volkswagen Golf die ook beschikbaar is als lease.

Eindelijk heeft Volkswagen hem bekend gemaakt, alweer de achtste generatie van de Volkswagen Golf. Er waren al wat dingen gelekt over het uiterlijk van deze wagen, maar toch zijn er een aantal grote veranderingen.

Je moet misschien twee keer kijken maar deze nieuwe Volkswagen Golf 8 heeft wel degelijk een aantal veranderingen in het design, alles lijkt wat sportiever, de wagen is verlaagd en heeft aan de voor- en achterkant een sportieve uitstraling, ook heeft de wagen een nieuwe C-stijl.

Maar de verschillen worden pas echt duidelijk als we naar het interieur kijken, daar heeft Volkswagen echt zijn best gedaan. Vooral het nieuwe dashboard springt eruit, een mooi groot digitaal scherm achter het stuur met nog een groot scherm in het middenconsole.  Verder zijn de knoppen vervangen voor een mini console met tiptoetsen. Ook heeft deze auto de mogelijkheid om met handgebaren functies te bedienen, verder heeft deze wagen ook stembediening, eigenlijk net als in de reclame die een maand gelden op tv en radio verscheen van Mercedes, je kan dus gewoon tegen de auto praten en hem zo opdrachten geven.

Verder is deze nieuwe Golf 8 voorzien van de nieuwste snufjes, hij is bijvoorbeeld voorzien van Car2X technologie. Met deze Car2x technologie kan deze wagen de bestuurder waarschuwen voor files, ongelukken en verschillende weg situaties. Ook is hij voorzien van Travel Assist, deze kennen we van de nieuwe Passat maar als je onbekend bent met Travel Assist komt het er op neer dat de wagen zelf een veilige afstand kan houden op voorliggers en zelf filerijden.

Volkswagen zal binnenkort met meer informatie komen over deze nieuwe Volkswagen Golf 8, denk aan levertijden en prijzen. Oh ja! Ik zou bijna vergeten te melden dat we ook een plug-in hybride variant kunnen verwachten!!!  We zijn erg benieuwd uiteraard.

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord