fbpx

Met een eigen bedrijf is vervoer vrijwel onmisbaar en vaak is dit ook direct een prioriteit.

Maar hoe regel je dit ? Welke mobiliteit oplossing past bij jou ? En is dit fiscaal gezien interessant ? Veel vragen.. Dus tijd om dit te behandelen.

Je wilt natuurlijk snel een auto tot je beschikking hebben, maar dan wel een model dat jou aanspreekt. Een mooie wagen waar je fatsoenlijk mee voor de dag kan komen. Een wagen dat als verlengstuk werkt voor jou bedrijf.

Maar wat past bij mijn situatie ? Die vraag krijg ik vaak en het antwoord is dat het voor elke situatie anders is. Full operational lease is een goede keuze, hierin ben je volledig ontzorgd maar het nadeel is dat de wagen geen eigendom zal worden. Ook kopen is een optie, maar is het verstandig om een groot deel van het te besteden vermogen direct te investeren ?

Voor een ZZP’er kan het ook interessant zijn om een auto op basis van financial lease aan te schaffen. Zo blijft een deel van het te besteden vermogen beschikbaar voor de onderneming.

Verder heb je met financial lease alles zelf in de hand, je beslist zelf wanneer je een onderhoudsbeurt laat doen en waar je deze wilt laten uitvoeren. Daarnaast zijn er een aantal fiscale voordelen, denk aan rente- en investeringsaftrek. Ook kan eenvoudig de slottermijn en de looptijd worden bepaald en ook het terugvorderen van de btw over de aanschafprijs is mogelijk.

Bij een zakelijke financial lease betaal je een vast maandbedrag, deze zal worden gebaseerd op de hoogte van de investering samen met de rente en afschrijving van de financiering.

Voor persoonlijk advies en een offerte op maat kan je een aanvraag doen op onze website.

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 273 52 41

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Chat openen