fbpx
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a
085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 - 17:00

Bekijk ons Aanbod van Elektrische Bedrijfswagens

Elektrische bedrijfswagen leasen

Al enkele jaren is de Rijksoverheid de aanschaf van elektrische auto’s aan het stimuleren. Door deze aankopen te stimuleren, tracht de Rijksoverheid om aan de gestelde doelen te behalen. Zo is één van de doelen dat alle auto’s die in 2030 verkocht worden elektrische auto’s zijn.

Om dat doel te behalen, zijn meer en meer merken zich bezig gaan houden met de ontwikkeling van elektrische auto’s. Daarbij ligt de focus zeker niet alleen op personenauto’s, maar ook op bedrijfswagens. Het is zelfs al mogelijk om nu elektrische bedrijfswagens te leasen. Verschillende merken hebben namelijk interessante elektrische bedrijfswagens op de markt gebracht; onder meer Peugeot, Renault en Volkswagen bieden bedrijfswagens op elektriciteit aan.

Elektrische bedrijfswagens leasen; de voordelen

Ben je wagenparkbeheerder of ben je de baas van een (grote) onderneming? Dan weet je ongetwijfeld dat het wagenpark één van de grootste kostenposten is. Door elektrische bedrijfswagens te leasen, weet je deze kosten al snel naar beneden bij te stellen. De mogelijkheden hiervoor zijn vrij divers en kunnen onderscheiden worden in twee verschillende aspecten:

  • De aanschafprijs; als je een elektrische bedrijfswagen wil leasen, moet je rekening houden met een hogere aanschafprijs. Dat is echter níet terug te zien in de leaseprijs, aangezien men voor een elektrische bedrijfswagen behoorlijk veel subsidie krijgt. Een elektrische bedrijfswagen kost daarom netto niet bijster veel.
  • De kosten; als je een elektrische bedrijfswagen gaat leasen, hoef je géén benzine of diesel meer te tanken. Dit levert een gigantische kostenbesparing op. Dat is zéker het geval als je voor laadpalen zorgt bij jouw bedrijf. Gedurende de nacht kunnen de bedrijfswagens daar voor een héle lage prijs opgeladen worden.

Door de subsidie en door de lage brandstofkosten ligt de leaseprijs van een elektrische bedrijfswagen behoorlijk laag. Mede daarom is het leasen van een elektrische bedrijfswagen zéér interessant, maar er is nog één reden waarom je het leasen van een elektrische bedrijfswagen direct zou moeten overwegen.

Door elektrische bedrijfswagens te leasen, weet je jouw bedrijf een stuk duurzamer maken. Aangezien dit een belangrijk maatschappelijk onderwerp is, weet je hiermee een goede indruk achter te laten bij alle klanten. Jouw klanten zien immers dat je op een bewuste manier met het milieu omgaat én dat jouw bedrijf gemaakt van elektrische bedrijfswagens.

Met het oog op de publieke opinie is het leasen van een elektrische bedrijfswagen dus ook zeker aan te raden. Bijkomend voordeel is dat veel merken op het gebied van ontwikkelingen zeker niet stilstaan. Het ligt dan ook in de lijn der verwachting dat we binnen de kortste keren nóg betere elektrische bedrijfswagens aan kunnen bieden. Bedrijfswagens die volledig op elektriciteit rijden, die een flinke actieradius hebben én die dus voordelig geprijsd zijn.

Bijkomend voordeel; met een elektrische bedrijfswagen vallen de onderhoudskosten ook nog een stuk lager uit. Dit komt puur doordat een elektrische auto een stuk minder draaiende en bewegende onderdelen heeft; er kan daardoor simpelweg ook minder slijten.

Elektrische bedrijfswagens leasen; het is om meerdere redenen dus zéér interessant te noemen. Vergelijk direct de verschillende modellen!

Waarom AutoLeaseCentrale?

9.4 gemiddeld cijfer van klanten
Ondernemers met jaarcijfers
Direct uit voorraad leverbaar
Binnen 24 uur uitslag

Advies nodig?

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord

Laat je terug bellen

Vul het formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.